divendres, 30 de març del 2012

El Circ Raluy presenta a Mataró el seu nou espectacle 'Generacions'

Circ Raluy manté una relació estable amb Mataró, ciutat que visita regularment per pressentar els seus espectacles. La històrica companyia circense torna a la capital del Maresme entre aquest dijous, dia 29, i el diumenge 1 d’abril. S’instal·la al Nou Parc Cental per presentar el seu darrer espectacle, Generacions. La principal atracció del show és en Yú, un os panda mecànic de dos metres, construït per una empresa especialitzada en efectes especials. L’animatronic Yú, que en xinès significa alegria, es maniobra des del seu interior i és capaç de caminar i moure la boca, els ulls i les orelles mitjançant quatre servomotors que hi ha en el seu interior i que funcionen com els aparells d’aeromodelisme.


Generacions inclou un total de15 números de circ de diferents tècniques –llit elàstic, antipodisme, o trapezi balanç, entre d’altres. L’espectacle incorpora Les joves germanes Kimberley (13) i Jillian (11) presentaran un número d’acrobàcia amb meteorits, uns aparells que llancen a una alçada de 10 metres.La companyia ha fitxat també per aquesta temporada a Duban Nikols, un reconegut artista especialitzat en llit elàstic que ha trepitjat els principals circs europeus, com el Bouglione o el Krone, entre molts d’altres.

El Circ Raluy arribarà a Mataró amb més de 20 caravanes. Per aquesta nova temporada, la companyia ha adquirit dos nous vehicles, un camió militar de l’exèrcit alemany que servia de centre de comunicacions i que va ser fabricat per la marca Mercedes l’any 1951, que el Raluy ha convertit en biblioteca especialitzada en matemàtiques i literatura. I un segon camió anglès de la marca ERF que antigament va ser propietat de l’exèrcit anglès i que posteriorment va utilitzar el circ Robert Brothers com a grup elèctric.

www.capgros.com

CAPGROS.COM - El Circ Raluy presenta a Mataró el seu nou espectacle 'Generacions'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada