divendres, 30 de març del 2012

Activitats per a famílies amb nens de 0 a 6 anys. Abril! « Mares, pirates i princeses. L'espai on compartir molt més que temps

Hola famílies,
abans que marxeu de vacances de Setmana Santa us fem arribar l’agenda d’activitats del mes d’abril. Podeu consultar-la sobre l’enllaç activitats-abril-2012 però us comentem la gran novetat d’aquest mes:
Els diumenges de conte: Com el mes d’abril és el mes de Sant Jordi i els llibres i ja sabeu que a nosaltres ens agraden molt, us oferim la possibilitat de venir els diumenges 15, 22 i 29 d’abril a fer tallers de contes amb manualitat. Farem la caseta de xocolata, la llegenda de Sant Jordi i un viatge molt especial.
Altres activitats a destacar:
  • Especial Setmana Santa: taller de conte sobre “el conill de xocolata” i farem una petita manualitat amb xocolata. Mmmmmm! segur que ens quedarà boníssim!
  • Portes obertes de It’s time to play (Grup 3 a 6 anys), dimarts 27 de març a les 17:15h.
  • Portes obertes Grup post part i lactància (de 0 a 13m). El dilluns 16 d’abril, a les 12h us oferim la possibilitat de venir a passar una estona el nostre espai, adaptant-lo als més petits i poder gaudir de la companyia i ajuda de la nostra llevadora i mare de dos nens Maria Peitx.
  • Portes obertes de Music Together (Grup a a 3 anys divendres 13 d’abril a les 10:30h i Grup 3 a 5 anys dijous 12 d’abril a les 17:00h).
  •  
  • Music Together® és un programa d’educació musical per a la primera infància (0-5 anys) difós a tot el món. Va néixer com a Princeton, Estats Units, el 1987.Una sessió de Music Togetherno és una “classe de música”. És una manera de FER música amb els nostres fills! És una experiència relaxada, engrescadora, participativa i d’exploració que permet que el nen desenvolupi la seva intel·ligència emocional i posa les bases per als seus futurs progressos en l’àmbit musical.
  • Taller Toddler Sense ESPECIAL CAVALLERS I PRINCESES. Una activitat pensada per a nens d’1 a 3 anys a on descobriran i experimentaran jugant amb castells, cavallers i princeses. Una altra manera de viure la llegenda de Sant Jodri que tant ens agrada a catalans i anglesos. Farem dos grups el mateix dissabte 21 d’abril: de 13 a 19m a les 10:45h i de 20 a 36m a les 12:15h.
 
  • Taller d’anglès: Old Mc Donald had a farm. Divendres 27 d’abril. A partir d’un tema fixat, cantarem i aprendrem els animals de la granja en anglès de mans de Kiddo.
  • Taller de dansa del ventre  amb nenes de 3 a 6 anys. Divendres 20 d’abril a les 17:30.
  • Taller a dinar de pares: Educació emocional. Divendres 27 d’abril de 14h a 16h. Amb psicòloga infantil Imma Abad.
  • I pel primer divendres de maig… taller de cuina ecològica amb Slowkids. Farem uns bombons i ens els menjarem. Mmmmm!
Recordeu que cal reservar plaça per assitir als nostres tallers al 932261112 o infomarespiratesiprinceses@gmail.com

http://marespiratesiprinceses.com/
Activitats per a famílies amb nens de 0 a 6 anys. Abril! « Mares, pirates i princeses. L'espai on compartir molt més que temps

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada