dijous, 22 de març del 2012

Programacions escolars: Òdena apropa el teatre a petits i grans amb el programa "Anem al Teatre"’

L’ajuntament, amb la voluntat d’apropar les arts escèniques als escolars s’ha adherit al programa Anem al Teatre a les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Bages, el Berguedà, el Garraf, el Maresme i Osona pel període 2012-2016, promogut per la Diputació de Barcelona.

Anem al Teatre ofereix espectacles d’excel·lent qualitat i idoneïtat pedagògica i pretén d’una banda acostar el teatre als escolars i al mateix temps crear un hàbit de consum cultural. La regidora d’ensenyament de l’ajuntament del municipi, Maria Sayavera, assenyala “els objectius d’aquest programa encaixen plenament amb els de l’ajuntament pel què fa a l’apropament de l’oferta teatral i musical de qualitat als escolars, per l’aprenentatge de les arts en cada nivell educatiu, afavorir la creació de nous públics i normalitzar el seu accés a l’oferta artística i als equipaments on es desenvolupa”. Enguany els escolars podran gaudir de 6 obres que es realitzaran al Teatre de l’Ateneu Igualadí.

L’Ajuntament del nostre municipi però, a més de promocionar el teatre entre els més joves aposta per ampliar l’oferta de teatre i apropar-la a tots els odenencs i odeneques. En aquest sentit, el consistori del poble s’ha fixat programar un mínim d’un espectacle al mes i aquests mesos de març i abril el programa s’ha vist reforçat amb dos espectacles més. Així, la programació d’aquest més de març i abril inclou un concert de dixiland el dia 23 a les 21:30h al Centre Cívic amb el Grup DoctorJazz Friends, el dia 24 a les 20:00h l’obra Mareig representada pel grup de Teatre Espontani, el dia 25 “El Xarlatan” amb Teatre de Guerrilla i el dia 27 d’abril “Equilibristes” de la companyia Farres Brothers i cia. Aquestes tres obres tindran lloc al teatre Centre Unió Agrícola d’Òdena.

Publicat a www.culturapenedes.cat

Òdena apropa el teatre a petits i grans amb el programa ‘Anem al Teatre’ - CulturaPenedès.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada