divendres, 30 de març del 2012

JORNADA “TEATRE FAMILIAR: REPENSANT EL PRESENT”

Jornada de formació organitzada per l’Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona i La Mostra d’Igualada - Fira de teatre infantil i juvenil

Trobat a:  A mi m´agrada el circ

Dijous 19 d’abril de 2012. Igualada

Benvolgut/benvolguda,

El pròxim 19 d'abril, l'Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona i La Mostra d’Igualada - Fira de teatre infantil i juvenil organitzen la jornada "TEATRE FAMILIAR: REPENSANT EL PRESENT", adreçada a tècnics de cultura i molt especialment als programadors de teatre infantil i juvenil i per a tots els públics. La sessió tindrà lloc, de 10:30 h a 13:30 h, a l'Auditori de l’Ateneu Igualadí (c/ Sant Pau 9, d'Igualada).

El context econòmic actual està generant canvis importants als que el sector cultural, i en concret el de les arts escèniques per a tots els públics, no n'és aliè. Les majors dificultats per produir espectacles que posteriorment trobin viabilitat en el mercat, o les reduccions de pressupost per a les programacions dels teatres municipals, per posar dos exemples, són alguns dels factors que estan forçant un canvi en el sistema escènic del nostre país. Davant aquesta nova situació, és necessari resituar-se i trobar, entre tots els agents, noves fórmules de gestió que permetin la continuïtat de les programacions d'arts escèniques per a tots els públics i que les facin sostenibles. És necessari repensar el present.

Per tractar de tots aquests temes, a la primera part comptarem amb la presència de Fernando Sáenz de Ugarte, gestor cultural i coordinador de l’Auditorio Barañain (Navarra), on desenvolupa projectes centrats en la participació social i la creació de la comunitat escènica. El títol de la seva ponència serà "Què fer davant la nova realitat escènica?".

A la segona part hi haurà una taula rodona titulada "Cap a noves formes de programació", moderada per Oscar Rodríguez, director artístic de La Mostra d’Igualada, en què hi participaran:

· Jaume Colomer, consultor cultural de l’empresa Bissap
· Gerald Fannon, Cap de Programació i Relacions externes del Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès
· Rosa Gàmiz, actriu
· Ramon Molins, director de teatre i membre de la companyia Zum-Zum teatre.
· Jorge Picó, actor i director de la companyia Ring de Teatro

Trobareu el formulari d’inscripció en aquest enllaç: http://www.diba.cat/cjs/jornada.asp?id=1732

A més de participar en aquesta jornada de formació, La Mostra d’Igualada us ofereix la possibilitat d’inscriure-us com a entitat programadora amb 1 nit d’allotjament gratuït (la de dijous 19 a divendres 20 d’abril) per a una persona perquè no us perdeu la principal fira catalana de teatre infantil, que està concebuda com un aparador de les produccions catalanes per a tots els públics més interessants i està adreçada a programadors i a públic en general. Us recordem que La Mostra es durà a terme del 19 al 22 d’abril de 2012.

Per poder-vos inscriure a La Mostra d’Igualada i conèixer la programació oficial d’aquesta edició, cal que visiteu el següent enllaç:
http://www.lamostraigualada.cat/information/Programadors-Com-participar-s28_111.html

Tot esperant que la proposta sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació.

Atentament,

Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona
La Mostra d’Igualada - Fira de teatre infantil i juvenil


La Mostra d'Igualada- Fira de teatre infantil i juvenil
Carrer de la Trinitat, 12
08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. +34 93 806 69 45
info@lamostraigualada.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada