dimecres, 21 de març del 2012

Torroella de Montgrí (Girona) acollirà la seva primera fira de màgia al carrer el juny


GIRONA, 20 Mar. (EUROPA PRESS) 

Torroella de Montgrí es convertirà, els dies 8 i 9 de juny, en un petit parc temàtic sobre la màgia en la primera Fira de Màgia al carrer (FIMAG 2012), una proposta que neix amb la intenció de promocionar el món de la màgia i els artistes tant catalans com espanyols que des de fa temps demostren la seva gran qualitat.
A més, un altre objectiu és el d'ajudar a impulsar el turisme de la zona al començament de la temporada d'estiu, per a això, durant aquests dos dies, es reuniran a Torroella de Montgrí al voltant de trenta mags --entre professionals i aficionats--, que actuaran en més d'una dotzena d'espais del municipi, la majoria dels quals seran d'accés gratuït, segons ha informat l'organització en nota de premsa.

La Fira de Màgia és iniciativa de l'Associació Cultural FIMAG i està dirigida i organitzada per Juli Carbó, mentre que David el Mag s'encarrega de la direcció artística.

Per oferir una fira variada i garantir la diversió als espectadors hi haurà tallers d'iniciació a la màgia per als nens, espectacles de màgia itinerant pels carrers, tallers de manualitats, mercat de màgia, cinema, màgia golfa, màgia jove i sopar màgic, entre d'altres.

La FIMAG també servirà com a homenatge a Xevi l'il·lusionista i donarà una oportunitat als mags més joves a través de la Gala de Joves Mags.

Publicat a www.europapress.cat


Torroella de Montgrí (Girona) acollirà la seva primera fira de màgia al carrer el juny

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada