DARRER BUTLLETÍ

Butlletí Jove Espectacle - http;//jovespectacle.blogspot.com

Logo_jovespectacle_email.gif
Jove Espectacle
el portal de l'espectacle infantil i juvenil a Catalunya

butlletí setmanal
Número 25

  21 de juny
de 2012
Jove Espectacle és un bloc de notícies sobre l'espectacle per a infants i joves a Catalunya, que mira d'agrupar i publicar tota la informació que, sobre aquest món, es troba dispersa arreu.
Aquest butlletí és un recull de TOTES LES NOTÍCIES DE LA SETMANA QUE S'HAN PUBLICAT AL BLOC, excepte aquelles que, per la seva immediatesa, ja no tinguin vigència.
Els destinataris són tant els espectadors (pares, joves, mestres...) com els professionals de les companyies, els autors, les sales, programadors, fires, i tothom que pugui estar-ne interessat.
Si us plau, copieu el nostre correu electrònic a la vostra llibreta d'adreces, per evitar que sigui tractat com a spam (correu no desitjat). Esperem que us sigui útil, i que aviat puguem oferir-vos noves seccions i recursos.
DESTACATS:

notícies professionals avui presentem... programacions experiències escolars  aquesta setmana... 

T'agrada el nostre butlletí? Creus que li pot agradar a persones o entitats que coneixes?

Reenvia'l o fes clic aquí
Segueix-nos per

Jove Espectacle
Josep Maria Viaplana - Tiana
@jovEspectacle (twitter)
Aquest butlletí s'adreça a vosaltres en qualitat de professionals o entitats vinculades a l'espectacle per a infants i joves, persones potencialment  interessades, o bé per haver-vos-hi subscrit. Si no desitgeu rebre'l més, només heu de clicar aquí.
Us preguem que difongueu i reenvieu aquest butlletí a qualsevol altra persona, companyia, teatre o entitats que penseu que pugui estar-ne interessada.
Per qualsevol comentari o consulta, podeu contactar-nos a través del correu jovespectacle@gmail

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada