dijous, 22 de març del 2012

Arriba 'Come and see' | Mercat Internacional d'arts escèniques Catalanes

Just Come&See!

El Come & See és un mercat d’espectacles de teatre, dansa, circ, titelles i noves tendències dirigit sobretot a programadors i productors internacionals, però també de l’estat Espanyol i de Catalunya. La proposta del Come & See és donar a conèixer els millors espectacles de les arts escèniques catalanes i difondre les arts contemporànies produïdes al territori.
La trobada de teatre Català a Barcelona Come & See va néixer l’any 2006 per iniciativa de CIATRE, l’associació de companyies de teatre professional de Catalunya, ambl’objectiu de donar a conèixer la creació de les companyies de teatre de Catalunya d’arreu del món i mobilitzar el sector del teatre internacional cap a Barcelona organitzant un esdeveniment de rellevància.
Després de l’edició del 2006, en què es va aconseguir comptar amb l’assistència de més de cent programadors internacionals de primer nivell. La segon edició, el teatre Català a Barcelona Come & See 2008 va obrir les portes al sector de les arts escèniques catalaners (teatre i dansa) per tal d’oferir una possiblitat a totes les companyies, autors, sales i empreses productores de Catalunya de donar a conèixer els seus espectacles als agents, festivals i programadors internacionals que s’hi convidava.
A l’edició 2010 la principal novetat va ser ampliar la proposta a tot el sector de les arts escèniques, no només dansa i teatre, i passar a ser: Come&See, Catalan performing Arts Market 2010.
L’edició 2012 tindrà una nova seu central, a la ciutat del teatre, i se celebrarà en el marc del GREC 2012, Festival de Barcelona. Els showcases d’espectacles tindran lloc a diferents fàbriques de creació i a la ciutat del teatre, al Hub del Grec que s’instalarà a la Plaça Margarida Xirgu dins la carpa gran del Circ Cric, se celebraran els actes de trobada, diàleg, mercat, presentacions de projectes per a la coproducción i festes nit.
El Come & See 2012 tindrà una nova vegada més una forta internacionalitat de generar intercanvi de mercat artístic amb programadors i creadors internacionals.

 

Come and see | Mercat Internacional d'arts escèniques Catalanes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada