dissabte, 24 de març del 2012

"Pipi Langstrump" el musical, al Teatre Condal (Barcelona)

Compartint cartell amb Splenda, arriben les matinals infantils al Teatre Condal amb l’espectacle familiar “Pippi Langstrump, el musical”, una producció de la Companyia Lazzigags , dirigida per Teresa Devant. Es tracta de l’adaptació musical de Georg Riedel de la novel·la original de l’autora sueca Astrid Lindgren, de la qual es compleix aquest 2012 el 10è aniversari de la seva mort. Direcció musical i arranjaments a càrrec de Lluís Cabal i coreografies dissenyades per Ester Bartomeu.

L’espectacle tracta sobre les aventures de la Pippi Calcesllargues, una nena de 9 anys que viu sola amb l'única companyia de dos animals: un cavall i un mico, anomenat Sr. Nilsson. Ella parla sovint de la seva mare que l’està veient des del cel, i del seu pare, que és un pirata que viu als mars del Sud, i que un dia ha de venir a buscar-la. La Pippi és independent, caòtica i amb una gran imaginació.

El musical, amb cançons cantades en directe, va ser estrenat al Jove Teatre Regina el 19 de febrer de 2005 i ha realitzat una extensa gira pels circuits teatrals de tota Catalunya. El repartiment està format per Meritxell Santamaria, Víctor Arbelo, Cristina López, Laura Sancho, Ferran Castells, Albert Alemany, Miquel Agell i un cor de nens i nenes alumnes de les classes de teatre que la Companyia Lazzigags imparteix en diversos centres de primària i secundària de Barcelona.

Cia. Lazzigags
Horaris:
dissabte i diumenge: 12h
Funcions especials per Setmana Santa: del 3 al 9 d’abril, funció diària a les 12h

Preu únic: 14 euros


Punts de venda:

A la taquilla del Teatre Condal, mitjançant el Tel·Entrada de Caixa Catalunya (www.telentrada.com)

i Taquilla Tiquet Rambles (Palau de la Virreina)

Preus especials per a grups a Promentrada (www.promentrada.com /93 309 70 04)

Teatre Condal
Avinguda del Paral·lel, 91  08004 Barcelona
934 42 31 32

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada