dilluns, 26 de març del 2012

Dues companyies catalanes al QuestFest de Washington - Institut Ramon Llull Press

Les companyies de teatre de carrer Leandre i Los Caneca participaran al QuestFest de Washington, que se celebra entre el 25 de març i el 8 d’abril, gràcies al suport de l’Institut Ramon Llull.

El QuestFest és un festival biennal organitzat pel grup teatral Quest VisualTheatre, companyia sense ànim de lucre a Manham, Maryland i  la Universitat de Gallaudet de Washington DC, entre d’altres institucions. Inaugurat l'any 2006, presenta 15 produccions amb 55 representacions, teatre de carrer, residències, master classes i seminaris. 

Los Caneca presenten un espectacle per a tots els públics que és la combinació perfecta entre acrobàcies, malabars, humor i la participació del públic. De la seva part, Leandre, amb més de 20 anys d’experiència en el teatre del carrer, presentaran el seu darrer treball: Chez leandre, un clown que viu al carrer.

Leandre actuarà dimarts, dimecres, dijous i dissabte, mentre que Los Caneca ho faran dimarts, divendres i dissabte. A més, aquests últims impartiran una master class dimecres a la Universitat de Maryland i un taller dijous a la GW University.

Dues companyies catalanes al QuestFest de Washington - Institut Ramon Llull Press

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada