dimarts, 27 de març del 2012

La Mostra d’Igualada, l’aparador de les arts escèniques per a públic familiar

Igualada: on trien els programadors, s’exhibeixen les companyies i el públic gaudeix

La 23a edició de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil es convertirà un any més en l’aparador perfecte de les arts escèniques per a públic familiar. Del 19 al 22 d’abril, la capital de l’Anoia es transforma de nou en mercat teatral per a tots els professionals que, durant quatre jornades, triaran entre tota la programació aquells muntatges adients a les seves temporades.

La Mostra d’Igualada entesa com a fira ha inspirat la imatge gràfica d’aquesta edició. Així “l’aparador de les arts escèniques per a tots els públics” pren forma en els diferents suports, destacant l’especificitat d’aquest mercat, pròpia de la naturalesa del certamen, i la complicitat amb tots els agents del sector, tant els programadors, com les companyies que s’hi exhibeixen i el públic que any rere any gaudeix de les propostes programades.
Alhora amb aquesta imatge es fa referència al dinamisme comercial, característic de la capital de l’Anoia, i a la seva implicació amb La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil. El comerç de la ciutat ha cedit els espais per a la gravació de l’anunci televisiu en què s’ha basat tota l’aplicativa de la imatge gràfica. Aquesta col·laboració també està present durant els dies de la fira, quan diferents establiments guarneixen els aparadors amb motiu de La Mostra d’Igualada, i s’impliquen amb la fira amb l’elaboració de productes específics, com les galetes o la pizza.

Tant les companyies com la família igualadina que han participat en la producció de la imatge ho han fet desinteressadament, una mostra més de la col·laboració i implicació dels diversos actors del sector en una fira com La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil.

La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil
La Mostra d’Igualada és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de les terres de parla catalana. Està concebuda com un mercat d’espectacles al servei de companyies i programadors, esdevenint un punt de trobada del sector, una plataforma de difusió i una gran festa de les arts escèniques per al públic familiar. La 23a edició de La Mostra es durà a terme del 19 al 22 d’abril de 2012 a Igualada, està organitzada per l’Institut Català de les Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament d’Igualada, i compta amb la col·laboració de l’Obra Social de CatalunyaCaixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada