dimarts, 27 de març del 2012

Experiències escolars: 'Els músics que explicàven històries' a Lleida

Audició per a l’alumnat de 3r de primària organitzada per l’Auditori Municipal Enric Granados i la Regidoria d’Educació i Infància de l'Ajuntament de Lleida.

El dimecres 21 de març, dins el programa d’audicions escolars de l’Auditori Municipal Enric Granados, els alumnes de 3r de primària han gaudit de l’audició “Els músics que explicaven històries”, a càrrec de la Banda Municipal de Lleida  i amb la col·laboració d’alumnes de la Facultat de Ciències de l’Educació de la UdL.

Hi han assistit al voltant de 1.700 alumnes i mestres, provinents de 44 escoles de Lleida i comarques. La guia didàctica ha estat elaborada per mestres de les escoles Parc de l’Aigua i Alba, dins el grup de treball “Projecte Audisons”.

El cicle d’audicions escolars està patrocinat per Obra Social Ibercaja i forma part del programa educatiu municipal “Educació a l’Abast”, Es tracta d’un projecte didàctic molt consolidat i amb molt bona acollida per part del professorat de la ciutat i de diferents poblacions. Està destinat als alumnes des de les escoles bressol fins a ESO. Entre els mesos de desembre i març s’han programat 7 audicions diferents, adaptades als diferents nivells educatius. Aquesta activitat està organitzada conjuntament per l’Auditori Municipal Enric Granados i la Regidoria d’Educació i Infància.


-- Regidoria d'Educació i Atenció a la Infància

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada