dimecres, 28 de març del 2012

Programacions escolars: Alaigua Teatre a Lleida.

Representacions de teatre per a educació infantil del grup Alaigua Teatre, organitzades des de la Regidoria d’Educació i Infància de l’Ajuntament de Lleida.
 
Aquest curs la Regidoria d’Educació i Infància de l’Ajuntament de Lleida, dins del programa Educació a l’Abast, ha ofert per a educació infantil, durant la segona quinzena de març, 19 representacions de l’espectacle “Contes en clau de fa”, de la companyia Alaigua Teatre, format per Maite Ojer i Núria Caballol. En total han gaudit d’aquest espectacle al voltant de 1300 nens i nenes de 3 a 5 anys.

Contes en clau de fa posa en escena alguns dels contes de Mercè Rodoreda. Les dues narradores combinen  amb gran encert la interpretació teatral amb la manipulació de titelles de producció pròpia, respectant el text i vocabulari original de l’escriptora.

- El programa educatiu Educació a l’Abast està adreçat als escolars i al professorat dels centres públics i concertats d'educació infantil, primària i secundària de la ciutat. Inclou un conjunt d’activitats de suport al currículum escolar de diferents temàtiques (tallers, visites guiades, activitats de teatre i música, concursos, etc.)


-- Regidoria d'Educació i Atenció a la Infància

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada