dissabte, 24 de març del 2012

Castell-Platja d'Aro: Programa preventiu famílies amb fills 2012

Tot i no ser ben bé l'objectiu d'aquesta web, és un gust veure que es fan coses així en alguns llocs, i més gust encara publicar-ho.

Programa preventiu famílies amb fills 2012


La Comissió d'Infància proposa tallers, xerrades i cursos

La regidoria de benestar social de l’Ajuntament i la Comissió d’Infància del municipi presenten el Programa preventiu per a famílies amb fills fins a 12 anys per a l’any 2012. La proposta es divideix en quatre grans àmbits: l’Àrea de nadons ofereix cursos de massatge infantil, xerrades d’alletament matern, l’espai familiar Espai Nadó, i el projecte Nascuts per llegir de dinamització de la lectura. L’Àrea infantil ha programat xerrades sobre salut visual i educació per la salut.
L’Àrea de primària xerrades sobre les alternatives al càstig i sobre l’ús responsable de les noves tecnologies. També s’ha programat pel diumenge 19 de maig, en motiu del Dia Internacional de la Família, el un acte institucional de benvinguda per a tots els nadons nascuts l’any 2011 i la 2a edició del Firafamília a la Plaça Major de Platja d’Aro amb tallers, associacions i paradetes amb productes relacionats amb les últimes tendències en la cura de nadons i la criança dels fills (11 – 14 h) així com un espectacle d’animació infantil (12 h).
Aquest programa va néixer l'any 1988 impulsat per la Comissió d'Infància del municipi, formada pels agents de la xarxa implicats en l'atenció de les famílies: pediatria, psicologia infantil, EAP, escoles, Ampas, Llar d'Infants Municipal, Casa Lila i Serveis Socials de l'Ajuntament. Té com a objectiu oferir suport i acompanyament a les mares i pares durant tot la infància de les seves filles i fills mitjançant serveis i activitats que proporcionin eines i recursos per afrontar la seva maternitat i paternitat (més informació: T 972 819 473 · ssocials@platjadaro.com).


Programa preventiu famílies amb fills 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada