divendres, 23 de març del 2012

Agenda d’actes del Dia Mundial del Teatre 2012



 Dies 24, 25, 26 i 27 de març
Venda del pa i la coca del teatre a les fleques de Catalunya. També es distribuiran vals de descompte per anar al teatre.

Dissabte 24 de març
A les 09.30h el conseller d’Interior, Felip Puig, comprarà el Pa i la Coca del Teatre al Forn Batet de la plaça de la Sang, 23, de Reus. Serà atès pel director escènic i director artístic del CAER, Ferran Madico.

A les 10.30h el conseller de Cultura, Ferran Mascarell,  comprarà el Pa i la Coca del Teatre al Forn Crustó del carrer Muntaner, 362, de Barcelona. Serà atès per l’actriu, Sílvia Bel, i el músic i compositor, Albert Guinovart. Els mitjans que vulguin fer cobertura de l’acte hi haurien de ser a les 10.15h.

De les 12h a les 13h. Presència d’actors i actrius als forns, per una hora es convertiran en venedors del Pa i la Coca del Teatre. Us adjuntem un llistat amb la relació de forns de Barcelona i els actors que hi haurà a cada establiment. Fleques d’altres poblacions de Catalunya també vendran el Pa i la Coca del Teatre.

Diumenge 25 de març
A les 12 h a la plaça Catalunya de Barcelona
Acte festiu i lectures del Manifest Internacional del Dia Mundial del Teatre, que enguany ha escrit John Malkovich i llegirà Joan Vallès, i el Manifest de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), escrit per Rosa Novell del qual en farà lectura la mateixa actriu. L’acte el conduiran els actors Pep Cruz i Mercè Arànega i l’amenitzarà el grup d’animació Always Drinking Marching Band. Una tamborinada a càrrec de l’Associació Catalana d’Escoles de Teatre (ACET) clourà la celebració.

Dimarts 27 de març
Retransmissió per ràdio del Dia Mundial del Teatre.

De les 10.15h a les 11h ‘El Matí de Catalunya Ràdio’, que condueix Manel Fuentes, dedicarà una hora al Dia Mundial del Teatre amb un debat entre actors veterans i actors novells i un recitat de textos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada