divendres, 3 de febrer del 2012

Trobada familiar al Graner amb Anna Eulate i l'espectacle: 'D’un paper blanc'

Diumenge, 5 de febrer, a les 10:30h. Instal·lacions d'El Graner (C/Jane Addams 14-16, Barcelona). Espectacle per a tots els públics.

Preu de l'entrada d'un adult + dos nens: 5€.

Informació i reserva de places: info@granerbcn.cat

Amb la coreògrafa Anna Eulate El Graner inaugura un cicle de trobades familiars. El primer diumenge de cada mes, El Graner us convida a participar als seus tallers intergeneracionals. Un espai perquè adults, nens i nenes puguin compartir experiències a través de la dansa i el llenguatge del moviment.

En aquesta ocasió, la sessió amb l'Anna estarà basada en l'espectacle D'un paper blanc, que es presentarà els dies 11, 12, 18 i 19 de febrer al Mercat de les Flors. A l'espectacle, la coreògrafa treballa l'abstracció d'un conte a partir del moviment, fent-se servir de diferents elements del seu imaginari per presentar la part més plàstica de la dansa.

Aquest taller forma part d'un projecte que busca la fusió de diverses disciplines artístiques: dansa, fotografia, vídeo, pintura, poesia...



Mercat de les flors
c/Lleida, 59
08004 Barcelona
Tel.: 93 426 18 75

Trobada familiar al Graner amb Anna Eulate i l'espectacle: 'D’un paper blanc' | Biblioteca Francesc Candel | El web de la ciutat de Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada