dijous, 23 de febrer del 2012

La Pallassada de Cerdanyola del Vallès, aquest cap de setmana

Publicat a www.cerdanyola.info

L'Ateneu acollirà divendres, un espectacle per adults, "Zirocco", de Cascai Teatre; dissabte serà el torn de "Les trifulgues dels germans Garapinyada" i diumenge es podrà veure "Maduuuuixes", de la Companyia La Bleda.La Pallassada 2012 arriba aquest cap de setmana amb espectacles de qualitat per a un públic adult i familiar programats per l’entitat Bambalina amb el suport de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

L’obra per a adults Zirocco, inclosa en la programació del Teatre Ateneu, obrirà La Pallassada el proper divendres 24 de febrer a les 22 hores.

Zirocco és el nom d’un vent africà amb influència a la zona mediterrània que provoca canvis d’humor i rampells inesperats. I això és el que busca la companyia Cascai Teatre amb el seu darrer espectacle, protagonitzat pel clown Marcel Tomàs. La presidenta de l’entitat organitzadora, Rosa Maria Soler, indica que es tracta d’un “espectacle d’humor gestual i de cabaret”, amb un protagonista “a vegades tendre, a vegades incisiu, com un antiheroi”.

L’actuació tindrà lloc a les 22 hores i el preu de l’entrada serà de 12 euros l’anticipada i 15 en taquilla. Joves i estudiants podran gaudir d’un 2x1 (aconseguiran dues entrades pel preu d’una).

Obres per a públic familiar

Les obres per a públic familiar es faran durant el cap de setmana. Dissabte 25 de febrer, a les 18 hores, la companyia Teatre Mòbil interpretarà l’obra Les trifulgues dels germans Garapinyada. És una obra dirigida per Marcel Gros, ens presenta als germans protagonistes, comediants d’anomenada, sempre estan disposats a actuar allà on faci falta. Una trucada els portarà a emprendre un viatge insòlit i a tot drap, ple d’aventures i peripècies, travessant mars i muntanyes.

Rosa Maria Soler explica que Teatre Mòbil ens proposa una obra a l’estil dels seus orígens teatrals: senzillesa, visualitat i molta diversió. Soler remarca que l’obra està dirigida per un vell conegut dels espectadors cerdanyolencs, Marcel Gros.

Diumenge 26, a les 12 hores, serà el torn de la Companyia La Bleda, amb l’obra Maduuuuixes. La Bleda planta una maduixeta perquè en neixin més, i així tenir-ne sempre. Però no és tan fàcil plantar un fruit, fer un hortet, regar, esperar, néixer i créixer... Poden sorgir entrebancs, que la Bleda haurà de solucionar anant a l’arrel del problema, si vol que el seu hort doni fruits. La presidenta de Bambalina remarca que partint d’un element molt senzill, l’obra ens introdueix molts d’altres “per fer-nos pensar i divertir-nos”. A més, destaca com el teatre familiar cuida “cada vegada més els elements escenogràfics, citant l’autor de l’obra, Jordi Palet; el director, Pere Hosta i la música de l’Orquestra Fireluche”.

El preu per ambdues obres és de 5€ entrada general, 3,5€ per als socis i sòcies. Rosa Maria Soler explica que s’intenta mantenir els preus i aprofitar les subvencions, com ara la de Cultura en gira de la Generalitat.

Bambalina celebra enguany els 30 anys de la seva creació programant teatre familiar a la ciutat. Com a novetat, des del mes de gener passat mantenen una col.laboració amb l’Escola de Teatre de l’Ateneu, la qual cosa permet que l’alumnat faci les presentacions dels espectacles tal i com faran aquest cap de setmana amb les funcions de dissabte i diumenge de La Pallassada.

Les actuacions dins la Pallassada i d’altres conformen la programació per al primer semestre del Teatre de l’Ateneu. S’ha preparat un opuscle que recull tota la informació d’aquest centre cultural. És pot descarregar des de http://www.cerdanyola.cat

Ateneu de Cerdanyola
c/Indústria 38-40
08290 Cerdanyola del Vallés
Telèfon: 935 914 133 - 935 808 888 ext. 5272 - 5877
Fax: 936 918 852
Correu electrònic: puntiaj@cerdanyola.cat


Cerdanyola.info

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada