dissabte, 25 de febrer del 2012

Titelles i aventures en el primer cicle de teatre familiar de les Borges


Les Garrigues - Cultura
Escrit per Bondia.cat
Divendres 24, Febrer de 2012 14:20
Les Borges Blanques enceta aquest dissabte el primer cicle de teatre familiar, una iniciativa impulsada per la Regidoria de Cultura i amb la qual "es vol incentivar el costum d’anar al teatre en família", explica el regidor de Cultura, Francesc Macià.
Les representacions es faran al Pavelló de l’Oli, el darrer dissabte de mes, a les 18.00 hores, amb una entrada al preu de 3 euros.

El cicle s’estrena amb la companyia Zum-Zum Teatre i l’obra La camisa de l’home feliç, que explica la història d’un tsar malalt. Ningú sap el remei per guarir-lo, fins que arriba un trobador i el diagnostica: no és feliç.


El 31 de març s’ha programat la segona sessió amb el Centre de Titelles de Lleida i l’obra 'Gulliver al país de Lil·liput', la història de Gúlliver, un infant que somnia fer-se a la mar i ser capità de goleta. En créixer, pot viure la seva primera aventura que el durà a naufragar i caure presoner dels pobladors de Lil·liput, on Gulliver és un gegant.

La tercera i darrera és 'La princesa i el pèsol', amb la companyia Festuc Teatre, el 28 d’abril. El Pavelló de l’Oli acollirà aquesta adaptació del conte de Hans Christian Andersen en la que els personatges prenen vida en un taller de titelles. La protagonista, Amira, filla d’un rei, decideix fugir, per evitar casar-se amb un sultà que ella no coneix. El mateix li passa al príncep Arnau, quan la seva mare l’obliga a enamorar-se de la noia que sigui capaç de notar la presència d’un pèsol, amagat sota set matalassos. Tot canviarà quan el destí farà que l’Amira i l’Arnau es coneguin.


Titelles i aventures en el primer cicle de teatre familiar de les Borges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada