dimarts, 28 de febrer del 2012

La dotzena gala internacional tanca el Festival de màgia de Badalona

El mag coreà HyunJoon Kim és la sensació de l'edició d'enguany

La Gala Internacional de Màgia que va fer diumenge  26.02.2012  la seva tercera i última funció al Teatre Zorrilla tanca el Festival Internacional de Màgia de Badalona(pdf) amb un espectacle conduït pel director del festival, Enric Magoo, que conjuntament amb els grups d’animació Gralla ofereixen una manera diferent, original i divertida de presentar la màgia.

Enguany la gala acull a mestres de la màgia vinguts de tot el món, com el coreà HyunJoon Kim, que presenta l’art de la manipulació clàssica on l’estètica juga un paper molt important. Els catalans Aliskim i Luna, que presenten el més visual i espectacular de la màgia: les grans il.lusions. Xavier Tapias, també català, amb un espectacle de la màgia més moderna i innovadora amb recursos tecnològics. I un número visual únic de 'teatre negre', que explica les meravelloses aventures de dos personatges vestits de blanc sobre fons negre, un duel d'il·lusions realitzat pels mags francesos Jérôme Helfenstein i Claude Brun.

Menció Honorífica pel Màgic Andreu

El Festival Internacional de Màgia de Badalona - Memorial Li Chang va atorgar la Menció Honorífica d'enguany al Màgic Andreu. El jurat li ha concedit en reconeixement a la seva carrera artística i trajectòria professional, marcada per una constant divulgació del món de la màgia al llarg dels seus 33 anys de dedicació.
El Màgic Andreu ha estat "un element de referència en el foment i la divulgació de la màgia tant a Catalunya com a tot l'estat espanyol. Gràcies a ell, un mag mediàtic, moltes persones han conegut el món de la màgia. La seva carrera ha estat marcada per la divulgació, l'afany de ser didàctic i el bon  humor".
http://www.vilaweb.cat/media/continguts/000/040/895/thumbnails/thumb_474__4.jpg

Publicat a http://www.vilaweb.cat/

La dotzena gala internacional tanca el Festival de màgia de Badalona - VilaWeb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada