divendres, 17 de febrer del 2012

“La camisa de l’home feliç” al Teatre del Casal Parroquial de Cambrils

Cia Zum Zum

És el segon espectacle de la nova temporada delx cicle familiar “Diumenges al Teatre”, organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils

La companyia Zum-zum Teatre presentarà diumenge, 19 de febrer, a les 18 hores, l’obra “La camisa de l’home feliç” al Teatre del Casal Parroquial de Cambrils. És el segon espectacle de la nova temporada del cicle familiar Diumenges al Teatre, organitzat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils. El cicle va començar amb èxit el 29 de gener amb l’obra “La Gallina que pogué regnar” de Carlos Cano i interpretada pel grup Teca Teatre, que va omplir la sala amb unes 255 persones.

“La camisa de l’home feliç”

“La camisa de l’home feliç” és una adaptació d’un conte de Tolstoi que convida als assistents a participar d’una de les grans aventures de la humanitat: la recerca de la felicitat.

Dos personatges busquen una camisa impregnada de la felicitat del seu propietari, i això els porta a fer un particular viatge. Qui és l’home o la dona més feliç del món? Aquesta és la pregunta que intenten respondre els comediants durant la representació de l’obra.

La camisa de l’home feliç vol desenvolupar una dramatúrgia visual i poètica que recreï tots els paratges i imatges del conte de Tolstoi. No es tracta de dibuixar decorats o mostrar paisatges, sinó de suggerir imatges que el públic haurà de completar a partir del seu propi imaginari. Roba penjada i maletes són els elements principals per crear els diferents espais i per servir de suport per a les animacions i efectes visuals que buscaran sorprendre en tot moment als espectadors.

Aquest espectacle, entre d’altres de la companyia, ha viatjat per arreu d’Espanya, França i Itàlia, amb més de 3.000 funcions.

Sinopsi: A les llunyanes terres del nord fa molt de temps hi vivia un Tsar que va caure greument malalt. Metges, mags i guaridors no li trobaven cap mal. Va ser un trobador que passejava pel regne qui li va diagnosticar la seva malaltia: “Aquest home no és feliç”. I també li va donar el remei: “Heu de trobar un home feliç i que es posi la seva camisa”. Un emissari reial recorrerà pobles i ciutats buscant el remei, però… Qui és l’home o la dona més feliç del món?

Preu entrada: 4 €

Podeu trobar més informació sobre la nova temporada del cicle de teatre familiar “Diumenges al teatre” en aquesta nota de premsa: http://www.cambrils.org/comunicacio/?p=892

Teatre del Casal Parroquial
Pl. de l'Església, s/n  Cambrils



Zum-zum Teatre presenta diumenge “La camisa de l’home feliç” al Teatre del Casal Parroquial de Cambrils

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada