dijous, 23 de febrer del 2012

Últimes funcions de LA BLANCANEUS al Guasch Teatre de Barcelona

La Companyia de teatre Magatzem d’Ars els vol informar que el proper cap de setmana 25 i 26 de Febrer La Blancaneus el musical farà les seves últimes representacions. Serà en el Guasch Teatre de Barcelona, el dissabte a les 12:30h, 17h i a les 19h. I el diumenge a les 12:30h i 17h. Es tracta d’un espectacle adaptat d´Oriol Borés i dirigit per Albert Pueyo. Una obra dirigit a infants d’entre 2 i 8 anys.

Hi havia una vegada una reina molt vanitosa que preguntava cada dia al seu mirall màgic qui era la dona més bonica del món i ell sempre responia que la més bonica era Sa Majestat. Però un dia la resposta va canviari el mirall va dir que la Blancaneu, la nova criada de la reina, era la més bonica del món. En assabentar-se'n, la reina farà tots els possibles per desfer-se de la noia, però la Blancaneu comptarà amb l'ajuda dels set nans del bosc i l'amor del príncep. N'hi haurà prou per parar els peus a la reina malvada.

Després de l'èxit de "La caputxeta i el llop", Magatzem d'Ars torna a adaptar un conte popular amb un humor fresc i dinàmic que captivarà gran si petits. Per a més informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada