dilluns, 20 de febrer del 2012

Convocatòria pública per a la direcció del Teatre Nacional de Catalunya

Convocatòria pública per a la direcció del Teatre Nacional de Catalunya
El Consell d'Administració del Teatre Nacional de Catalunya, SA obre una convocatòria pública per proveir el càrrec de director/a de la institució, a partir del juliol de 2013. El termini de presentació de currículums de les persones interessades és fins al 31 de març de 2012. El procés de selecció tindrà lloc durant els mesos d'abril i maig i hi intervindrà una comissió formada per persones representatives del món de les arts escèniques. La veu dels integrants d'aquesta comissió serà escoltada per a la decisió definitiva, que es prendrà al llarg del mes de juny de 2012.

El Teatre Nacional de Catalunya (TNC), que està integrat en el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, va néixer amb l'objectiu bàsic de consolidar una oferta teatral d'alta qualitat tant en l'àmbit nacional com internacional que, des de la capacitat de risc estètic i la voluntat de servei públic, completés un panorama teatral caracteritzat per la creativitat i la riquesa de les seves iniciatives.

El Teatre Nacional de Catalunya és un dels referents principals del teatre a Catalunya tant per la qualitat de la seva oferta com pel contingut de la seva programació; ha assolit un ventall de públic ampli i divers, tot acollint la diversitat cultural i lingüística creixent del país i és un instrument essencial per acostar, a través de les arts escèniques, la cultura i la llengua a la ciutadania.

El TNC, que té la seu situada a la plaça de les Arts, prop de la plaça de les Glòries de Barcelona, és un complex que acull la Sala Gran (870 localitats), la Sala Petita (fins a 450 localitats) i la Sala Tallers (fins a 400 localitats), a més del vestíbul principal, les zones per als artistes, les oficines, els magatzems i tots els serveis complementaris.

Al llarg dels seus 15 anys de trajectòria, el TNC ha presentat 281 espectacles, ha fet un total de 6.797 representacions a les seves instal·lacions, i ha aplegat un total de 2.383.163 espectadors, amb una mitjana d'ocupació del 70,18%.

Us fem arribar, adjuntes, les bases de la convocatòria i l'anunci del concurs, que totes les persones interessades podran trobar a www.tnc.cat


Teatre Nacional de Catalunya
Servei de Premsa
Gemma Casas
Jordi Martínez
premsa@tnc.cat
@teatrenacional

Convocatòria pública per a la direcció del Teatre Nacional de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada