dilluns, 20 de febrer del 2012

Ferran Baile: fred, revistes, màgics i titellaires.

Decreix l'onada siberiana de fred, el que ens fa somiar en un Feten amb temps amable. Esperem. 

Això sí, no tindrem ocasió de fascinar-nos novament amb la impressionant imatge del port de Pajares tot cobert d'un mantell blanc (una de les imatges més belles que recordo, aquell viatge amb tren del... en què mitja Espanya estava coberta de blanc impol·lut). Dic no, però potser si. Aquest punt incitant de l'incert. L'única cosa certa és que ens veurem al Feten dintre d'uns dies. 

Felicitacions a la revista de teatre Hamlet, que va néixer en el 2009 a Tarragona i en català, www.arolaeditors.com, i ja ha sobrepassat amb èxit els seus vint exemplars, www.revistahamlet.com. Chapeau per a l'amic Josep María Viaplana, que amb encomiable esforç i en un temps rècord ha sabut crear i dotar de continguts una interessant i útil pàgina web (a Feten la donarà a conèixer més àmpliament: Jove Espectacle). 

Respecte a les cartellera, gairebé sense novetats. Destacar l'èxit de Mag Lari, amb el seu arriscadíssima i valenta proposta, Splenda, espectacle de màgia amb grans-grans aparells i espectaculars efectes, estil 'Las Vegas', un espectacle costosíssim i complicadíssim tècnicament, que està aconseguint omplir -i ja va per més de dos mesos- el Teatre Tívoli, el de més aforament de Barcelona, www.maglari.com. El fascinant Mister Snow d'Antonio Díaz-Abbozzi, que podreu veure a Feten, segueix a l'Alexandra Teatre, www.abbozzi.es. L'excel·lent titellaire Carles Cañellas-Rocamora, que compleix el seu 35 aniversari professional, manté la seva antologia, "Solista", a La Seca, el nou Espai Brossa (www.laseca.cat), www.rocamorateatre.com i a facebook. I per acabar, esmento als veterans i entranyables Marduix Titelles, que ofereixen els seus darrers espectacles en aquesta nova Sala Atrium, feta a la seva mida, www.marduix.com i www.atrium.cat 

Un petó a totes i tots, menys fred siberià que la setmana passada (per això no us vaig escriure, clar, havia d'estar gelat). Prometo "agiornarme" i fer-vos arribar puntualment i setmanal els propers escrits. 

Ferran Baile i Llavería
ferranbaile@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada