dilluns, 27 de febrer del 2012

El jardí de l'avi, d'Animamundi, el març al Tantarantana de Barcelona

 EL JARDÍ DE L’AVI
ANIMAMUNDI, COMPANYIA DE TITELLES
DEL 3 DE MARÇ A L'1 D'ABRIL DEL 2012


dossier
Un espectacle de teatre d’ombres xineses amb un resultat tan bonic i senzill com suggeridor i màgic. Una sala a les fosques pot elevar la imaginació fins a cotes infinites.

L’avi viu en un lloc ple de coses que ningú no vol. Durant el dia es dedica a recollir i endreçar llaunes, ampolles de plàstic, vidre i papers... Durant la nit somnia amb un gran jardí ple de coses que tothom vol. Un dia coneix la Bambalina, ella també es dedica a recollir les coses que la gent llença a tort i a dret. Al mig de les escombraries hi troba un conte, sembla molt interessant. Però...quina llàstima, falten algunes pàgines! Se les deu haver endut la pluja o el vent. Mai no sabran com acaba el conte.
O potser hi ha alguna manera d’esbrinar-ho...? La Bambalina té una idea!

EL TEATRE D’OMBRES
Hi ha moltes maneres d’explicar contes i històries. Una d’elles consisteix a fer servir les ombres, una expressió artística molt antiga que permetia als pobles d’Orient recrear les històries mítiques dels seus déus i herois. Nosaltres hem triat aquest art per expressar el que volem transmetre.
Pensem que el teatre d’ombres proporciona un resultat tan bonic i senzill com suggerent i màgic. Una sala a les fosques, una pantalla al davant, un focus situat darrere la pantalla que projecta llum cap als espectadors, i entre la pantalla i el focus... siluetes en blanc i negre i en color, objectes, textures, plantes, aigua, mans, cossos, veus, música, esclats de color... És difícil no deixar-se arrossegar per la màgia de les ombres!

Horaris sessions: dissabtes 18h - diumenges 12h
Preus: 7,50 € - preu per grups 6 €

TEATRE TANTARANTANA
carrer de les flors 22 - 08001 Barcelona | telèfon 93 441 70 22  |  teatre@tantarantana.com
   www.tantarantana.com | tantarantanainfantil.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada