dijous, 16 de febrer del 2012

Can Gomà serà durant 15 dies residència d'una companyia de dansa

S'hi assaja l'espectacle infantil 'Simplicíssimus', que s'estrenarà a Mollet el 24 de febrer



La companyia barcelonina de dansa Roberto G. Alonso inicia una residència al Teatre Can Gomà de Mollet del Vallès per assajar el seu últim espectacle infantil i familiar, Simplicíssimus, que s'estrenarà a la ciutat vallesana el proper 24 de febrer a les sis de la tarda. Es tracta d'una col·laboració en la qual l'Ajuntament cedeix l'espai d'assaig a la companyia i, com a contraprestació, aquesta estrena l'espectacle a Can Gomà, de manera que "ofereix programació cultural de qualitat al teatre municipal", subratllen des del consistori.

Simplicíssimus és la primera revista musical infantil i familiar que ens endinsa en un univers particular, divertit i anàrquic del gènere. Aquest espectacle ha estat escollit per participar als dos festivals més importants de l'Estat dedicats als espectacles infantils: La Mostra, d'Igualada, i FETEN, a Gijón. En aquesta singular proposta diferents disciplines escèniques es combinen per oferir una hora plena d’imaginació i fantasia on la dansa, en les seves diferents vessants (clàssica, contemporània, jazz-modern, music-hall ...), s'uneix amb el teatre, els titelles o l'acrobàcia, en un divertiment ple de llum, brillantor i color, donant com resultat un espectacle singular i trepidant.

La Companyia Roberto G. Alonso, amb més de 16 anys de trajectòria, és un referent de la dansa a Catalunya i ha participat en nombrosos festivals nacionals i internacionals. Darrerament ha assolit un gran èxit per tot Catalunya i Espanya amb l'espectacle infantil Zing-Zing, premiat a la fira FETEN de Gijón l'any passat.

Publicat a http://www.naciodigital.cat/

VallèsOriental.com: Can Gomà serà durant 15 dies residència d'una companyia de dansa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada