dimecres, 29 de febrer del 2012

Més de 400 espectadors segueixen el teatre de les Borges

El teatre ha estat el protagonista d’aquest cap de setmana a les Borges Blanques. Divendres va ser el torn al grup Àbac Produccions amb l’obra "La senyoreta Júlia", una obra que explica la història de la noble Júlia que la nit de Sant Joan sedueix un criat. A partir d’aquí comença una història d’amor i desamor, de dubtes i de seducció fatal. Dirigida al públic adult es van fer dues representacions al Pavelló de l’Oli. La primera, al matí, per als estudiants d’ESO i Batxillerat de l’IES Josep Vallverdú de les Borges Blanques, i la segona, a la nit, oberta al públic en general.

Les representacions van aplegar més 350 persones que van poder gaudir d’una representació amb la què, segons explica el regidor de Cultura, Francesc Macià “hem volgut revitalitzar les arts escèniques a les Borges, i crec que ho estem aconseguint”.

El Pavelló de l’Oli també va ser l’escenari de la representació de l’obra que va obrir el cicle de teatre familiar, Zum-Zum Teatre amb "La camisa de l’home feliç". Una vuitantena de persones van gaudir d’aquest espectacle per a tota la família que explica la història d’un rei malalt a qui per curar-se recomanen ser feliç.

La propera cita serà el 10 de març, al mateix Pavelló de l’Oli, amb l’obra "Les dones també fem història", representada per actrius amateurs de la comarca, que volen fer un reconeixement i homenatge als homes i dones que van patir la Guerra Civil a les Garrigues. Inspirada en el llibre Pa, crosta i molla d’Assumpta Montellà, és la visió de la Guerra Civil a les Garrigues, des de l’òptica femenina i està organitzada per la Federació d’associacions de Dones amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges Blanques.

Publicat a www.somgarrigues.cat/

Més de 400 espectadors segueixen el teatre de les Borges - SomGarrigues

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada