dimarts, 14 de febrer del 2012

Arrenca el Festival Internacional de Màgia de Badalona - Time Out BCN

Aquest matí s’ha presentat la XII edició del Festival Internacional de Màgia de Badalona Memorial Li-Chang, que comptarà amb protagonistes destacats com Anthony Blake i el mag Edgar. La presentació s’ha fet al Teatre Zorrilla de Badalona i ha comptat amb la presència del director artístic del festival, Enric Magoo.

El més de febrer és el mes de la màgia a Badalona, i és que després de dotze edicions, el Festival de Màgia, que també representa un homenatge a l’artista badaloní Joan Forns, més conegut com Li-Chang, és una de les cites culturals més consolidades de la ciutat.
El plat fort del festival són les Gales Internacionals que se celebraran el cap de setmana del 24, 25 i 26 de febrer al mateix Teatre Zorrilla. Es tracta d’un espectacle que compta amb la direcció artística d’Enric Magoo i que recull mags de reconegut prestigi internacional i noves promeses. En aquesta edició també es podrà gaudir de dues propostes artístiques diferents: l’espectacle Solo Blake, del mentalista més reconegut de l’estat espanyol, Anthony Blake; i el show del mag Edgar, Dejà Vu.

Arrenca el Festival Internacional de Màgia de Badalona - Fem xivarri - Time Out Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada