divendres, 24 de febrer del 2012

Experiències escolars: 'Anem al teatre' presenta un espectacle per als més petits

Gong la historia de la dragona Mina-li

El programa ‘Anem al teatre’ que dimarts 21 va viure una nova jornada adreçada al públic escolar vilanoví, a Can Papasseit. Els més petits van ser els destinataris de l’obra Gong! La història de la dragona Mina-li, un conte musical per al gaudi dels més menuts, que parla de les diferències entre les persones. A través del conte, es vol transmetre el valor d’estimar-nos a nosaltres mateixos i als altres.

El principal objectiu és que els infants gaudeixin del que veuen i escolten i introduir-los en el teatre musical mitjançant la música, el teatre i un text adaptat a la seva edat.

El programa “Anem al Teatre” va encetar una nova edició el passat novembre a un total de set comarques de la demarcació de Barcelona, entre elles l’Anoia. Organitzat per la Diputació de Barcelona, des de l’Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies, en col•laboració amb els ajuntaments, ofereix en horari escolar espectacles de teatre, música, dansa i circ per a l’alumnat d’educació infantil, primària i secundària, batxillerat i cicles formatius.

Vilanova del Camí tornarà a participar en aquest programa concebut amb l’objectiu d’educar la sensibilitat artística dels infants i joves i crear nous públics.

Al municipi s’han programat nou representacions que tenen com escenari
Can Papasseit (Verge de Núria, 1 08788 Vilanova del Camí (Barcelona) T. 938054422-Ex120).

Publicat a www.radionova.cat


Anem al teatre presenta un espectacle per als més petits | Ràdio Nova

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada