dimecres, 29 de febrer del 2012

"La camisa de l'home feliç" al Teatre Principal de Valls aquest dissabte

La Companyia Zum-Zum teatre presenta al Teatre Principal de Valls el proper dissabte 3 de març a les 18.30h el seu espectacle La camisa de l’home feliç, a partir del text de Lleó Tolstoi. L’obra ve directament de Feten, la Fira Europea de Teatre per a Nenes i Nens, el mercat professional més important d’espectacles familiars de l’Estat espanyol.
La companyia Zum-Zum treballa en el món familiar des de l’any 1994, quan va posar en marxa a la ciutat de Lleida el seu projecte teatral. Sempre han procurat posar en escena textos dels millors escriptors i dramaturgs universals de tots els temps així com espectacles que busquen en la tradició i la transmissió oral d’històries i contes l’arquitectura teatral més moderna.
En aquest muntatge, Zum-Zum s’ha servit d’un text de l’escriptor rus Lleó Tolstoi, (1828-1910), un dels grans novel·listes clàssics de la humanitat, especialment distingit per obres com Guerra i pau i Anna Karènina, però també fèrtil conreador del món de la pedagogia. En aquesta obra, explica la història d’un tsar que va caure greument malalt. El diagnòstic va ser que no era feliç. El remei que li van proposar era trobar un home feliç i posar-se la seva camisa. La companyia us convidarà a participar d'una de les grans aventures de la humanitat: la recerca de la felicitat. I per fer-ho volen associar les noves tecnologies a la més pura teatralitat per crear un univers d'imatges animades, d'objectes, de músiques i situacions per respondre una gran pregunta: qui és l'home o la dona més feliç del món? La direcció és de Ramon Molins i els intèrprets són Begonya Ferrer i Ramon Molins. L’espectacle és recomanat per a nenes i nens a partir dels quatre anys.
Les entrades
Per a aquells que no tinguin l’abonament familiar, el preu de cada entrada serà de cinc euros, amb el carnet cultural, i de set euros si no es té. El carnet cultural dóna dret a descomptes importants i es pot aconseguir a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Valls. D’altra banda, les entrades soltes són a la venda a les taquilles del Teatre Principal, obertes els dimecres no festius de 19.30 h a 21 h, i els divendres no festius de 12 a 13.30 h, així com el dia de la funció una hora abans de l’inici de l’espectacle. També es poden obtenir pel sistema Telentrada de Catalunya Caixa.
Jaume Huguet, 6
43800 Valls (Tarragona)
Publicat a www.delcamp.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada