divendres, 3 de febrer del 2012

Circ en moviment! Associació de Circ de Mataró "Cronopis" Dissabte 4 de febrer

Circ en Família

Què?
Circulant, circ en moviment! col.labora amb la nova activitat CIRC EN FAMÍLIA organitzada pel col.lectiu Cronopis.
L’activitat tindrà lloc el primer dissabte de mes, de 10.30h a 12.30h, i està pensada com activitat de descoberta del circ i gaudir-la en família.

Qui?
L’associació de circ de Mataró Cronopis, formada per artistes, treballa per la promoció i desenvolupament del circ. La seva seu situada a l’antiga fàbrica Can Fàbregas (c/ Churruca, 11-13, a 2 min. de l’estació de RENFE), compte amb un espai ampli amb estructures i materials de circ.

Com?
En un ambient lúdic i relaxat podreu enfilar-vos per les teles aèries, posar a prova l’equilibri passant pel cable, ser uns autèntics trapezistes i vèncer la por, jugar amb els malabars i passar-vos-ho bé fent tombarelles i acrobàcies als matalassos. Hi haurà artistes de circ que en tot moment seran presents.

Per a qui?
Activitat recomanada per a nens de 0 a 99 anys.
Tots els menors d’edat han de venir acompanyats per un adult.

Quan?
Dissabte, 4 de Febrer de 10:30h a 12:30h a Cronopis
(c/Churruca 11-13 Mataró)

Quant?
Preu popular: 8€ (1 adult + 1 nen). Inscripció i compra el mateix dia de l’activitat

Circulant, circ en moviment! Col.laborem amb l’activitat, ens agrada molt la proposta!, i entre els participants al CIRC EN FAMÍLIA es sortejaran 4 entrades per venir a Mataró, circ al casal!, la programació estable de circ qué té lloc al Casal Aliança a Mataró (podeu trobar + informació a Programació).



circ en moviment! | Gestió cultural especialitzada en circ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada