dijous, 16 de febrer del 2012

Lloret de Mar obre el Teatre al públic infantil

Lloret de Mar està certificada com a Destinació de Turisme Familiar des de l’any 2010.

La primera programació teatral d’aquesta temporada al Teatre de Lloret inclou representacions adaptades al públic familiar ampliant d’aquesta forma l’oferta cultural que s’ofereix els caps de setmana per a les famílies en temporada baixa i mitjana. Les obres en català van dirigides a la població local i al turisme de proximitat. La primera cita va ser el passat diumenge amb l’obra “El príncep feliç”, un conte d’Oscar Wilde i li seguiran “L’impossibilista” de Sergi Buka, el proper 26 de febrer, i “Pinnochio” de Roseland Musical i Urano, el 4 de febrer.

Aquesta oferta s’afegeix a un calendari fix anual d’esdeveniments amb un gran atractiu per a les famílies com poden ser el Carnaval, el Rally Costa Brava Històric o la Fira Medieval i propostes com les visites teatralitzades, als Jardins de Santa Clotilde i espais culturals de Lloret, que ofereixen una forma amena i entretinguda de formar-se.

Els darrers anys la destinació s’ha anat especialitzant en el segment de famílies i s’ha ajustat a les necessitats específiques que d’aquests col·lectius. Per posar alguns exemples, en l’àmbit hoteler s’ha introduint una important oferta d’activitats lúdiques i serveis per a la mainada com guarderies, canviadors, bufets especials i la creació de paquets de cap de setmana infantils tematitzats amb figures dels dibuixos infantils. A la restauració destaca la incorporació de menús infantils així com la facilitació de pitets i trones.

Aquesta adaptació a les famílies en el sector privat, junt amb la bona relació qualitat-preu de l’allotjament, afavoreixen que Lloret de Mar sigui una destinació idònia per al turisme de proximitat que vol fer una escapada en família.



Lloret de Mar obre el Teatre al públic infantil | Lloret de Mar - Blog Professional

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada