divendres, 3 de febrer del 2012

Èxit de la sessió de teatre infantil ( Espectacle: La Gallineta cega) accessible a la Festa Major de Sant Antoni (Barcelona)

Unes 300 persones van assistir a la sessió de teatre infantil accessible a la Festa Major de Sant Antoni.

El passat 22 de gener, dins dels actes de la Festa Major de Sant Antoni, es va programar un espectacle de teatre infantil al que es van aplicar mesures d'accessibilitat perquè en poguessin gaudir els infants amb discapacitat visual i auditiva.

Al voltant d'unes 300 persones van assistir a l'espectacle 'La gallineta cega', una obra de teatre infantil adaptada amb servei d'intèrpret en llengua de signes, subtitulació, servei d'emisores de freqüència modulada -per a persones amb poca capacitat auditiva-, servei d'acompanyament vista-tàctil i audiodescripció. Entre aquestes famílies, aproximadament unes 40-50 eren famílies amn fills/es amd discapacitat auditiva que es comuniquen en llengua de signes.

L'espectacle forma part d'un projecte d'accessibilitat del Districte que preveu un espectacle trimestral amb aquestes característiques, inicialment al centre cívic Cotxeres Borrell.

Èxit de la sessió de teatre infantil accessible a la Festa Major de Sant Antoni | Noticies | Districte Municipal de l'Eixample | Ajuntament de Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada