dilluns, 6 de febrer del 2012

MÉS CELEBRACIONS AMB MOTIU DELS 25 ANYS DEL CENTRE DE TITELLES DE LLEIDA

EL CENTRE DE TITELLES DE LLEIDA S’INSTAL·LA DE NOU A BCN:

El Teatre Tantarantana és l’última de les estacions del recorregut que el Centre de Titelles ha fet per diversos teatres de Barcelona en motiu dels seus 25 anys d’història. Al mes de febrer de 2011, l’espectacle Mowgli, l’infant de la jungla va tornar al Teatre Nacional de Catalunya, 13 anys després de la seva estrena. Durant el mes d’octubre, Gúlliver al país de Lil·liput va ser present al Teatre Poliorama. Al gener de 2012, i per quinzè any consecutiu, el Palau de la Música va collir en Jan Titella.
Finalment, l’espectacle El petit elefant serà present durant tot el mes de febrer al Teatre Tantarantana de Barcelona, dins la seva programació infantil.

Es realitzaran actuacions per a públic familiar tots els dissabtes i diumenges, a les sis de la tarda i les dotze del migdia respectivament. També s’oferiran, entre setmana, sessions per a les escoles. Així doncs, més de 2.500 nens i nenes podran assistir a aquest espectacle del Centre de Titelles.

El petit elefant és un espectacle de petit format, estrenat en el marc de la 21a Fira de Teatre de Titelles de Lleida, celebrada l’any 2010. Des de llavors, ha estat present en molts altres teatres, fires i festivals, com ara a Fira Tàrrega o a la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears, a Vilafranca de Bonany.


MÚSICA PER CELEBRAR 25 ANYS, DINS EL CICLE JOC AL NINOT

El Centre de Titelles de Lleida fou creat l’any 1986 sota la direcció de Joan-Andreu Vallvé i Julieta Agustí, el seu objectiu és promoure i divulgar l’art dels titelles com a centre dramàtic, pedagògic i de documentació. En el seu centre estable promou regularment una programació específicament dedicada al món escolar i també per al públic en general, a més d’organitzar la Fira de Titelles de Lleida, que enguany arriba a la seva 23a edició.
Ens pots trobar a Facebook (Centre de Titelles), a Twitter (@titelleslleida) o a les nostres pàgines web (www.titelleslleida.com i www.firatitelles.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada