dimecres, 1 de febrer del 2012

"El Petit Elefant" al Teatre Tantarantana (Barcelona) tot el febrer

 Centre de Titelles de Lleida

El Petit Elefant és molt tafaner, no para de fer preguntes; ho vol saber tot! Per això s’arriscarà a endinsar-se a la jungla i viure una profitosa i alhora perillosa descoberta.

Es tracta del nou espectacle del Centre de Titelles de Lleida. La història és una adaptació de Joan-Andreu Vallvé, a partir del conte de Rudyard Kipling, on ens parla de valors com la curiositat i l'afany per saber més, les diferències, els sentiments, les alegries i les pors.

Aquest espectacle, dirigit a infants de 3 a 7 anys, explica la història d’un petit elefant, tant tafaner, que es passa tot el sant dia fent preguntes. Un dia, s’entesta en saber que menja el cocodril. Com que la seva mare no li ho sap dir, i tampoc no hi ha cocodrils al territori de la ramada, ell opta per emprendre sol un llarg i perillós camí: el que mena cap el riu Limpopo on, segons diuen, hi viu el cocodril. I marxa decidit a esbrinar-ho per ell mateix. Pel camí, descobrirà altres terres i altres animals de naturaleses i tarannàs ben diversos. En coneixerà les seves alegries, preocupacions i també els seus temors. Finalment, el Petit Elefant aconsegueix trobar-se cara a cara amb el cocodril, però llavors... es pot ben dir que li anirà, d’un trist, de no poder-ho explicar!

Horaris sessions:
Dissabte 5 a les 17:30h  (febrer)
Diumenge 5 a les 12:00h (febrer)
Dissabte 11 a les 17:30h  (febrer)
Diumenge 12 a les 12:00h (febrer)
Dissabte 18 a les 17:30h  (febrer)
Diumenge 19 a les 12:00h (febrer)
Dissabte 25 a les 17:30h  (febrer)
Diumenge 26 a les 12:00h (febrer)

Preus: 7,50 € - preu per grups 6 €

TEATRE TANTARANTANA
carrer de les flors 22
08001 Barcelona
telèfon 93 441 70 22 
teatre@tantarantana.com
www.tantarantana.com
tantarantanainfantil.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada