dijous, 9 de febrer del 2012

A Lleida, curs d'Expert Universitari en Pedagogia de les Arts Escèniques

Cliqueu per baixar-vos el PDF informatiu
El dia 4 de febrer, va iniciar-se a Lleida el Cursd'Expert Universitari en Pedagogia de les Arts Escèniques, que durant els dissabtes de febrer a juny, acreditarà als seus alumnes en l'ensenyament d'aquestes disciplines.

Els cursos d’Expert i d’Especialista en Pedagogia de les Arts Escèniques compten amb 17 alumnes i els impartiran 24 professionals del món acadèmic i professional, com Jaume Belló, Emili Baldellou, Rosario Curiel, Eugènia González, Margarida Troguet, entre altres, de l'àmbit escènic de la demarcació de Lleida.

Tomás Motos, professor de la Universitat de València, va ser l’encarregat de donar el tret de sortida avui als cursos amb una conferència titulada "Bases para una Pedagogía artística", oberta al públic, a l'Edifici Polivalent del Campus de Cappont de la UdL.

L’Ajuntament de Lleida, a través de l’Aula de Teatre i del Teatre de l’Escorxador, la UdL i el Celler d’Espectacles han organitzat aquest curs, amb la col·laboració d'entitats com el Mercat de les Flors, el Centre de Titelles de Lleida i la Fira de Teatre de Tàrrega. Aquesta formació especialitzada contribueix a la creació d’un teixit teatral d’àmbit territorial, així com a la consolidació d’un substrat teatral que, a mig i llarg termini, incidirà en l’apropament del teatre a la població, en la captació d’espectadors i en l’alfabetització de públic.



CURS D'EXPERT UNIVERSITARI EN PEDAGOGIA DE LES ARTS ESCÈNIQUES from L'aula on Vimeo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada