dimarts, 7 de febrer del 2012

“L'animació infantil també és cultura musical” - El Punt Avui

Els membres de País de Cotó es pregunten per què, en aquest país amb tanta tradició d'animació i cançó infantil, aquest estil continua tan arraconat fora dels seus circuits habituals: “Volem lluitar per ser visibles, per reivindicar que fem propostes artístiques de qualitat, perquè l'animació infantil també és cultura musical, encara que sovint sigui menystinguda”, diuen. Es queixen, amb molta raó, que els premis Enderrock no tinguin una categoria infantil i també troben injust que a Televisió de Catalunya no hi hagi espai per a res més que no sigui el Club Súper 3.

País de Cotó forma part de l'Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils (Amapei), una entitat que té, entre els seus objectius prioritaris, “dignificar, reivindicar i difondre la nostra feina”.

País de Cotó també vol treballar en aquesta línia i anar ampliant el seu camp creatiu a través de projectes com ara la realització d'un videoclip i, més endavant, sense presses però sense pauses, la producció d'un espectacle basat en La fàbrica de somnis, per presentar-lo en teatres i auditoris.
 
Publicat a

El Punt Avui - Notícia: “L'animació infantil també és cultura musical”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada