dimarts, 7 de febrer del 2012

La Sala Petita d’Osona presenta la programació del primer quadrimestre del 2012 — Sant Hipòlit de Voltregà


L'ajuntament de Sant Hipòlit aposta per una bona programació cultural a la Sala Petita d'Osona, Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà
El Teatre La Catòlica, de Sant Hipòlit de Voltregà, acollirà sis muntatges de petit i mitjà format però de gran nivell artístic.
Diversos generes com titelles i ombres xineses, poesia eròtica, Hip-hop o jazz conformen una programació que inclou noms propis tan destacats com Marc Parrot, Andrea Motis, Engruna Teatre o Teatre al Detall.
El Teatre La Catòlica de Sant Hipòlit de Voltregà encetarà nova temporada el proper 5 de febrer amb “El molinet màgic”. Serà la primera proposta d’una temporada que acabarà el 6 de maig amb “El Jardí de les Malícies” de teatre del Detall.
Quatre espectacles més conformaran la programació del primer quadrimestre de l’any. La Sala Petita d’Osona, un agnom que mostra la voluntat i la vocació dels responsables de la seva programació, que conscients de la dimensió i les possibilitats del Teatre La Catòlica, aposten pel petit i mitjà format, però sempre de gran qualitat artística col·locant així la sala al mapa comarcal. Des de l’àrea de cultura de l’ajuntament, amb col·laboració amb el Grup de Teatre de Sant Hipòlit s’ha elaborat una programació que, a banda d’incloure diferents geners, contempla i dedica propostes a tots els públics. D’aquesta manera “El Molinet màgic” està adreçat al públic infantil, el dia 2 de març a les 20h el musical de Hip-Hop “Dreamin & rappin” està pensat per un públic juvenil i el dia 6 de maig a les 18h, el “Jardi de les malicies” a un públic adult.(...)
La nova programació també aposta pel bon treball del Grup de Teatre de Sant Hipòlit que presentarà un nou muntatge dedicat a l’efemèride de Sant Jordi el dia 20 d’abril. La programació de la Sala Petita d’Osona rep el suport de la Diputació de Barcelona i de Cultura en Gira de la Generalitat de Catalunya.

Carrer de l’Església,1
08512 Sant Hipòlit de Voltregà


12 de febrer a les 18h. Màgia amb el Mag Joss
2 de març a les 20h Dreamin & rappin. Teatre obligatori. Musical hip- hop. Juvenil

20 d’abril a les 18h Sant Jordi. Grup de Teatre de Sant Hipòlit. Teatre. Tots els públics



La Sala Petita d’Osona presenta la programació del primer quadrimestre del 2012 — Sant Hipòlit de Voltregà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada