dilluns, 6 de febrer del 2012

FARRÉS BROTHERS I CIA arriben a LASALA, on s'hi estaran un dies de RESIDÈNCIA per acabar el seu nou espectacle, "UN BOSC DE CAMES"


Bloc de l'espectacle UN BOSC DE CAMES
de TAAAT - FARRÉS BROTHERS

 
[SETENA SETMANA D'ASSAJOS]
La neu ens ha fet suspendre els assajos del final de setmana… tot i que al final  no n’hi havia per tant. Bé, més val prevenir que ciento volando. Aquest temps d’impàs m’han permès actualitzar una mica el blog.
La setmana anterior va ser la última que fèiem residència a l’Estruch de Sabadell. Per marxar “tranquils” ens vam proposar passar per totes les escenes de l’obra, i així ho vam fer. Vam arribar al final! Ja hem vist com acaba! Bé, no és ben veritat: ens falta la Senyora Gentada, i un príncep, i una coreo amb l’abric de la Guida, i molts enllaços d’escenes, i… I repetir, i repetir, i repetir,…
Ara seguim assajant a Sabadell, però en un altre lloc: a La Sala. Hem canviat la llum natural de l’Estruch pels focos de l’escenari de la Sala, el Sr. Manel pel Sr. José Antonio, la Salut i l’Anna per l’Eulàlia i l’Ester, i la màquina de cafès de l’Estruch pel bar “En la esquinita te espero”. La resta, tot segueix igual: igual de tranquils, igual de ben cuidats, …

 
(Imatge extreta de La senyora Desastre, de Mabel ANDREU i Mabel PIÉROLA. Ed. Edebé, Barcelona, 1993. Col.lecció Tren Blau).


Ara sí, parlem de la senyora Gentada:
La Senyora Gentada va aparèixer fa dies, en un assaig. Hi ha un moment de l’espectacle en què l’estació s’omple de gent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada