divendres, 3 de febrer del 2012

Experiències escolars: 600 alumnes assisteixen a l'Audició Històries de la Música de la Banda Municipal de Música (Lleida)

L'activitat forma part del programa l'Educació a l'Abast
EDUCACIÓ I INFÀNCIA

600 alumnes i professors de 10 centres educatius diferents d’ESO i educació especialde Lleida han assistit avui a l’audició “Històries de la música”, a càrrec de la Banda Municipal de Lleida, dirigits per Amadeu Urrea. Aquest concert didàctic el coordina la professora de la Facultat de Ciències de l’Educació de la UdL, Ma. Alba Herrera, amb l'objectiu que el professorat pugui treballar una guia didàctica complementària al concert.

El cicle d’audicions escolars està patrocinat per Obra Social Ibercaja i és un projecte didàctic molt consolidat i amb molt bona acollida per part del professorat de la ciutat i de comarques. Està destinat a alumnes des de les escoles bressol fins a ESO. Entre els mesos de desembre i març s’han programat 7 audicions diferents, adaptades als diferents nivells educatius.


Notícies » Ajuntament de Lleida » 600 alumnes assisteixen a l'Audició Històries de la Música de la Banda Municipal de Música

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada