dissabte, 24 de desembre del 2011

"Petit Copacabana", al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet

www.gramenet.cat
23.12.2011 08:32

Dins de la programació de la Festa Major d'Hivern, el colomenc Sergi Ots presenta el dia 28 (19.00) el seu muntatge "Petit Copacabana".

Foto Petit Copacabana
Els dies 28, 29 i 30 de desembre (19.00) es podrà veure al Teatre Sagarra (c.de Lluís Companys, 27) Petit Copacabana un muntatge de Sergi Ots, interpretat per aquest artista colomenc i per Natàlia Méndez i Emilie de Lemos. Les entrades es posaran a la venda dues hores abans de cada representació.
Copacabana és un espectacle que fusiona teatre,titelles, clown, cuina en directe i cabaret. És una adaptació per als més menuts i menudes i narra les vides de tres cuiners descendents del xef del circ Bimil que va haver de tancar. Els nostres gourmets obren un restaurant a les afores de la ciutat. Els mesos passen i ningú no hi entra. Un vespre, 70 persones arriben al restaurant. Malgrat no tenir menjar suficient ni taules per a tothom, decideixen atendre el grup intentant satisfer els comensals. La urgència de la situació els endinsarà a l’univers del desaparegut circ, transformant el ritme de la vetllada. Darrere el teló hi ha una taula reservada per a a cada espectador.


www.gramenet.cat: "Petit Copacabana", espectacle infantil al Teatre Sagarra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada