dimecres, 14 de desembre del 2011

Espectacles i altres sorpreses de Nadal, a Martorell

'La Màgia del Nadal' programa una munió d'espectacles, concerts i actes a Martorell'La Màgia del Nadal' programa una munió d'espectacles, concerts i actes a Martorell

Autor: Departament de Premsa i Comunicació
Per cinquè any consecutiu, el PMSAP ofereix una programació que s'allargarà del 16 de desembre al 8 de gener
El Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAP) de l’Ajuntament de Martorell ha presentat la programació de 'La Màgia del Nadal', que enguany arriba a la cinquena edició. Del 16 de desembre al 8 de gener hi haurà una munió d’espectacles, concerts i actes més tradicionals adreçats a tots els públics.

Màgia pels quatre costats
'La Màgia del Nadal' 2011 ofereix fins 8 espectacles al Centre Cultural. El divendres 23 de desembre, el Màgic Cambres presenta l’espectacle ‘Utòpic’. El dissabte 24 de desembre es farà un seguit de propostes màgiques, tallers de creació, música, pintura a la plaça de les Cultures, a partir de les 10.30 hores. A les 12.00 hores es farà l’espectacle ‘Noè, cada festa una cançó’ a l’auditori del Centre Cultural.

El 27 de desembre, Jordi Quimera presentarà el seu xou ‘Believe’; el 28 de desembre, Jaume Ibars i la Llufa dels Sants Innocents actuarà a la plaça de les Cultures; el 29 de desembre, Toni de las Heras escenificarà ‘Imagina’ i el 30 de desembre, el ‘Petit Mag’ oferirà el seu darrer treball ‘Mag&cia’nXXL’. El 2 de gener, a les 18.30 hores, Edgar presenta ‘Sense paraules’; el 3 de gener, Charlie Mag ofereix ‘Somnis màgics’ i el 4 de gener, Mago Manu presenta ‘Càpsules’.

El preu de l’entrada de tots els espectacles de màgia previstos és de 3 euros per als adults i gratuït per als menors de 18 anys. Tots els espectacles seran a les 18.30 hores a l’auditori del Centre Cultural.
Pessebre vivent, Pastorets, Patge Viu-Viu i Reis d'Orient.

Els actes més tradicionals en l’època de Nadal seran, un cop més, l’arribada del Patge Viu-Viu –l'enviat de Ses Magestats- i dels Reis d’Orient. El Patge Viu-Viu recollirà les cartes dels més petits el diumenge 18 de desembre. A les 10.45 hores, a la Plaça de la Vila i a les 13.15 hores, a la rambla de les Bòbiles acompanyat per la Martukada. El divendres 23 de desembre, el carter reial passejarà per la Plaça de Pompeu Fabra del barri de Buenos Aires a les 18.00 hores.

El 5 de gener desfilarà la Cavalcada de Reis, amb la presència de Melcior, Gaspar i Baltasar. A les 18.15 hores, l’arribada es farà al Pont del Diable i recorrerà pels carrers de Martorell. La Cavalcada acabarà a la rambla de les Bòbiles.

El diumenge 18 de desembre hi haurà un seguit d’actes relacionats amb el Nadal. El barri de Rosanes, de 8.00 a 14.00 hores hi haurà activitats infantils, l’actuació de la coral del barri, sortejos i la tradicional escudella barrejada. D’altra banda, l’associació de botiguers del Centre Comercial La Vila i l’associació Nou Martorell faran la Fira de Nadal a La Vila i a la rambla de les Bòbiles.

Mentrestant, el diumenge 18 de desembre, als jardins de l’Enrajolada es farà el corral nadalenc, amb animals del pessebre en viu, tallers i cagatió. Les activitats es faran d’11.00 a 14.00 hores. A la mateixa hora, l’AV del Solàrium han preparat un seguit d’activitats infantils, pallassos i cagatió a la plaça del Solàrium.

El dilluns 19 de desembre, el col·legi La Mercè interpretarà, un any més, el pessebre vivent als jardins del Progrés. A partir de les 19.00 hores, més de 400 figurants representaran els escenaris més significatius de Nadal.

El Foment Parroquial acollirà la representació dels Pastorets. Hi haurà quatre representacions: el 26 de desembre, l’1, 7 i 8 de gener a les 18.00 hores. El preu de l’entrada és de 8 euros i menors de 6 anys a 6 euros. La representació del 8 de gener serà a les 12.00 hores.

Música a dojo

El cicle de ‘La Màgia del Nadal’ també ofereix propostes musicals. El dissabte 17 de desembre hi haurà l’actuació del cor Lieder Càmera, amb la presentació del nou treball ‘Cançó bella, cançó nova’ a les 21.30 hores al Centre Cultural. El preu de l’entrada és de 5 euros.

El diumenge 18 de desembre, la Banda Simfònica de Martorell actuarà a l’auditori del Centre Cultural en el Concert de Nadal. A partir de les 18.00 hores i el preu de l’entrada és de 3 euros.
El dimecres 21 i dijous 22 de desembre, els alumnes de l’Escola Municipal de Música oferiran el concert de Nadal a l’auditori del Centre Cultural a partir de les 18.30 hores. El dijous 22 de desembre, l’escola José Echegaray farà un concert solidari de Nadal a ca n’Oliveras, de 10.30 a 13.00 hores.

L'Orquestra Selvatana farà el concert de Nadal el 25 de desembre, a les 23.00 hores, al Progrés. Per a més informació i venda d’entrades es pot trucar al telèfon 93 775 25 86.

La Coral Ars Nova actuarà el 26 de desembre al Concert de Sant Esteve a les 20.30 hores a l’auditori Joan Cererols del Centre Cultural amb la intepretació de nadales i l’actuació de la coral infantil.

Altres propostes

A més dels espectacles de màgia, també hi haurà altres propostes com el festival ‘BLEM’ que es farà el dissabte 17 de desembre, amb l’exhibició de grafits, street art, imatge i so al recinte firal de ca n’Oliveras a partir de les 16.00 hores.

El divendres 16 de desembre es farà la conferència 'L'escultura a les Arts i els Artistes', a càrrec de Francesc Fontbona. La xerrada es farà a les 19.00 hores al Muxart, Espai d'Art i Creació Contemporanis.
Els dies 3 i 4 de gener es farà un taller de cuina per a Nadal a càrrec de Xesco Bueno, cap de cuina del restaurant ca l'Esteve. El curs es farà a Ca n’Oliveras, de 18.30 a 20.30 hores, i té un cost de 35 euros. Les inscripcions s’han de fer abans del 23 de desembre i les places són limitades.

Descarrega't el programa 'La Màgia del Nadal' en format PDF

Ajuntament Martorell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada