dissabte, 24 de desembre del 2011

MAGIA SA presenta Mag Martín - Alexandra Teatre (Barcelona)

Durada:60Min
Idioma:Castellà/ Català
Públic:Familiar, Infantil, Tots els públics
Estil:
Comèdia, Humor, Màgia, Teatre
MAGIA SA presenta Mag Martín - Alexandra Teatre


Alexandra Teatre presenta MAGIA S.A. l’espectacle de Màgia de Barcelona.
MAGIA S.A. l'espectacle familiar de Màgia de Barcelona: els dies 26, 27, 28, 29 i 30 a les 18:30h l'Alexandra es transforma en el teatre de la màgia per a tota la família.
Els millors mags i les millors companyies reunides en una programació continuada durant tot l'any.
La Màgia es aquesta art mi·llenària que ens transporta al món de la il·lusió i la fantasia. Una experiència per viure en família, un espectacle sorprenent, participatiu i molt divertit. Recomanat de 4 a 99 anys. Una forma original i divertida d'acostar-se al món del teatre, una experiència màgica per a grans i petits.
MAGIA S.A. presenta aquets dies de nadal al Mag Martín.
Un dels Mags més reconeguts de Catalunya. Un gran espectacle participatiu de Màgia i Humor que et sorprendrà, il·lusionarà i, sobretot, et farà ríure. Durant 60 minuts Martin presentarà una selecció dels seus millors números de Màgia; Grans Il·lusions, Màgia Còmica, Misteris impossibles resolts per Art de Màgia.
Vols organitzar la teva festa d'aniversari amb nosaltres? Un picapica amb els teus amic i ser el protagonista al costat del amg a l'escenari?
Truca i informa't: 93.285.37.12
Benvinguts a l'Alexandra Teatre.. un Teatre Màgic amb una il·luminació espectacular, un gran escenari i una gran pantalla de més de 50 m2.

Visca la Màgia i que comenci la funció!!!

Per reserves:  Teatreneu: MAGIA SA presenta Mag Martín - Alexandra Teatre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada