dimarts, 27 de desembre del 2011

Sants-Montjuïc :: Espectacles infantils aquest desembre al Casinet d'Hostafranchs

PROGRAMACIÓ D'ESPECTACLES AL CASINET

PAU SENSE TREVA

L'Associació EDUCO Barcelona, ha estat l'ONG convidada en aquesta edició a participar en la PAU.
Educo pretén contribuir a la millora cultural dels països de l'anomenat tercer món. Busca el finançament de projectes i treballa activament perquè, sempre a través de l'educació, les poblacions puguin dependre en el menor grau possible de les ajudes exteriors. La solidaritat, com a motor principal, implica a les persones en l'autogestió i en la distribució equitativa dels recursos.
La recaptació dels espectacles anirà íntegrament a aquesta associació.

 

28/12/2011
Espectacles infantils a Hostafrancs: "Tutti Colori"
Lloc: Casinet d'Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53 - Hostafrancs)
Hora: 18:00
Info:L’estenedor presenta "Tutti Colori". La gent d’un poble trist i gris faran viatges per trobar els colors i l’alegria. *Entrades: 2 € (més petits de 2 anys gratuït).

29/12/2011
Espectacles infantils a Hostafrancs: “La Gallina dels ous d’or”
Lloc: Casinet d'Hostafrancs (C/Rector Triadó, 53 - Hostafrancs)
Hora: 18:00
Info:CIA. MAGATZEM D'ARTS presenta “La Gallina dels ous d’or”. En Fèlix viu en una casa molt humil i treballa venent ous a la seva parada del mercat amb l’ajuda de la seva filla Clara. Fa temps que el rei del país els cobra uns impostos abusius i això els ha dut a la ruïna. Quan sembla que la situació ha arribat a un punt límit, apareix una misteriosa senyora que li regala un tresor molt especial, una gallina que cada dia pon un ou d’or. De cop i volta en Fèlix es converteix en un home molt ric. Però no hi ha res més cert que els homes no sabem valorar allò que aconseguim sense esforç i en Fèlix haurà d’aprendre una valuosa lliçó. Que és el que realment importa a la vida? Si no ho aprèn a temps, potser ho perdrà tot. *Entrades: 2 € (més petits de 2 anys gratuït).

Rector Triadó, 53 - Hostafrancs - Barcelona


:: EL 3 - El primer portal de notícies de Sants-Montjuïc ::

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada