dimarts, 13 de desembre del 2011

Joves: Arts escèniques Sandaru - Aquest divendres finalitza el mostra'T

El proper 16 de desembre, a les 21h finalitzarà el mostra'T amb la companyia B de Bareka i la seva obra "Satèl·lits". Satèl·lits és el primer espectacle juvenil de la companyia. Comptem amb 7 actors adolescents, que han construït a través s'un treball de creació col·lectiva els 7 personatges de l'obra. Una obra feta per joves i per a joves. Amb els seus temes, el seu llenguatge i la seva forma de ser. Sense res més que un sol escènic i lumínic. Només 7 actors i un text.

 

Sinopsi: Primera setmana d'estiu. 7 adolescents castigats a la biblioteca de l'institut. Van a la mateixa classe però no es parlen. No es coneixen. Es detesten. 5 dies de convivència, compartir, odiar-se i a vegades també estimar-se. Ells són els satèl·lits . No es toquen. O si.

La Companyia Bareka neix el 2006 a Barcelona de la mà de Xavi Morató i Sílvia Navarro, dos estudiants de teatre, amb ganes d'engegar projectes. De moment, han estrenat 4 espectacles, dos musicals i dos de text. Al 2010 decideixen ampliar el seu públic i començar una etapa d'espectacles familiars i juvenils. Neix així la B de Bareka, una companyia B, germana petita de Bareka. Tot just comença a caminar. Esperem que el seu recorregut sigui llarg.

I després de l'espectacle sabrem la companyia guanyadora. El premi es donarà a l'intermig del concert de Mala Junta Trio.

No us podeu perdre ni l'espectacle ni el concert. Us hi esperem!!!


Centre Cívic Parc - Sandaru
C/ Buenaventura Muñoz, 21,
08018 Barcelona 
934 86 40 17



Arts escèniques Sandaru: Aquest divendres finalitza el mostra'T

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada