dissabte, 31 de desembre del 2011

Vilanova i la Geltrú ens proposa 'REGALA CULTURA' al Teatre Principal i Auditori Eduard Toldrà


Publicat a www.elprincipal.cat 

Amics i amigues,

El Teatre Principal i l’Auditori Eduard Toldrà t’ofereixen la possibilitat de regalar, aquestes festes, experiències, emocions i oci amb el Tiquet Regal per bescanviar per entrades de qualsevol dels espectacles de la PROGRAMACIÓ ESTABLE DE TEATRE, MÚSICA, CIRC I DANSA de la TEMPORADA GENER-JUNY 2012, com un regal a la carta per sorprendre a familiars i amics.


(NE) Una programació on hi ha, com no, espectacles familiars, infantils i juvenils.

Els Tiquet Regal es podran comprar el 30 de desembre i el 5 de gener de 17 a 20h a les taquilles del Teatre Principal i del 30 de desembre al 5 de gener (ambdós inclosos) a través del servei de Telentrada.
Els preus del Tiquet Regal són aquests:

-Tiquet Regal 8€
-Tiquet Regal 10€
-Tiquet Regal 15€
-Tiquet Regal 18€

* Els espectacles Blaus de l’Ànima. Més de 20 any més a prop, Bigoti Vermell, Nowa Reggae a l’Auditori i la programació de la Xarxa queden exclosos del Tiquet Regal.

Les condicions d’ús són aquestes:

- El Tiquet Regal s’haurà de bescanviar a les taquilles del Teatre Principal i de l’Auditori Eduard Toldrà per una entrada per a qualsevol dels espectacles de la tarifa corresponent, de la PROGRAMACIÓ ESTABLE DE TEATRE, MÚSICA, CIRC I DANSA de la TEMPORADA GENER-JUNY 2012.
- El bescanvi de l’entrada es podrà fer el 22 de gener, d’11 a 13:30h i de 17 a 20h a les taquilles del Teatre Principal i de l’Auditori Eduard Toldrà, del dilluns 23 al divendres 27 de gener de 17 a 20h a les taquilles del Teatre Principal i a partir del 30 de gener, els dissabtes de 17 a 20h a les taquilles del Teatre principal i 1h abans de cada espectacle a les taquilles de l’equipament corresponent.
- El posseïdor del tiquet podrà, si ho desitja, comprar entrades per als seus acompanyants al mateix temps que bescanviï la seva entrada, per tal d’assegurar localitats correlatives.
- El Tiquet Regal no prioritza localitats, es bescanviarà segons entrades disponibles.
- És aconsellable demanar les entrades al més aviat possible per garantir les millors localitats.
- Un cop emesa l’entrada, no es podrà canviar ni retornar-ne els diners.
- Al Tiquet Regal no se li poden aplicar descomptes.
- El valor del Tiquet Regal ha de correspondre al cost total de les entrades.


Per a més informació:    www.auditoritoldra.cat i www.elprincipal.cat


Us desitgem unes Bones Festes i una bona entrada d’any!


REGALA CULTURA < Notícies | Teatre Principal Vilanova i la Geltrú

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada