divendres, 16 de desembre del 2011

La Casa Elizalde, i Rah-mon Roma, amb La Marató de TV

El Centre Cultural La Casa Elizalde col·labora aquest any per primera vegada amb La Marató de TV3, que ha dedicat aquesta edició a la regeneració i el transplantament d’òrgans i teixits. Amb l’objectiu de recaptar fons, el centre cívic oferirà aquest diumenge 18 de desembre un esmorzar solidari que tindrà lloc abans de l’espectacle familiar ‘Per Nadal pas de pardal’, de Rah-mon Roma.

Les famílies que aquest diumenge vinguin a La Casa Elizalde a veure l’últim espectacle infantil del trimestre passaran una bona estona alhora que podran contribuir a la recaptació de fons per a la Marató de TV3, programada el mateix dia 18. El centre ha preparat un esmorzar solidari a partir de les 11 del matí. Tots els donatius que es facin aniran destinats a La Marató.

‘Per Nadal pas de pardal’ és un espectacle per a totes els públics que barreja cançons, danses i contes nadalencs, una temàtica molt adient per a aquestes dates, en què augmenten les activitats solidàries com les que es fan per La Marató. El muntatge, a càrrec del cantant, animador i rondallaire Rah-mon Roma, posarà punt i final al cicle d’espectacles familiars del 2011.

La Casa Elizalde col·labora enguany amb la Marató de TV3 d’acord amb una iniciativa seguida per la resta de centres cívics de l’Eixample de Barcelona. Així, els quatre equipaments restants del districte també han organitzat diferents activitats que permetin recaptar diners i ajudin a investigar el transplantament i la regeneració d’òrgans i teixits.

La Marató de TV3 és un projecte solidari de Televisió de Catalunya i la Fundació la Marató de TV3 que recull fons per a la investigació científica de malalties que a dia d’avui no tenen cura definitiva. La iniciativa, que va engegar el 1992, recapta fons cada mes de desembre en un programa de televisió que dura més de 15 hores i que compta amb centenars de voluntaris. L’última edició, dedicada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides, va recaptar la xifra rècord de 8.735.103 euros.


La Casa Elizalde, amb La Marató de TV3 | Centre cultural La Casa Elizalde

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada