dissabte, 24 de desembre del 2011

GRUPS XARXA, NOTÍCIES DE DIFERENTS POBLACIONS

Publicat a www.fundacioxarxa.cat

Reconeixement públic d'alguns grups Xarxa de la tasca que duen a terme

BADALONA
L'ajuntament d'aquesta ciutat ha encarregat al grup local Xarxa la programació i organització de la temporada estable de teatre per a públic infantil i familiar. Després d'uns quants anys amb dificultats en la relació municipal, aquesta és una bona notícia que assegura i impulsa l'activitat de Xarxa Badalona.

CAPELLADES
El dissabte 22 d'octubre es va celebrar a Capellades la festa de la Cultura. És un acte que té lloc cada dos o tres anys en el qual es premien entitats i/o particulars que, d'una manera o altra, han treballat i treballen per la cultura del poble. El grup Xarxa de Capellades va ser una de les entitats premiades. Felicitats!

CORBERA DE LLOBREGAT
A més de celebrar la trobada de Tardor, el grup Xarxa de Corbera de Llobregat va estar nominada als Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat 2011 que atorga el Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat. La VII edició va tenir lloc el 25 de novembre a Martorell i el grup Xarxa Corbera, després de quedar finalista, va rebre una Menció Honorífica. Felicitats Xarxa Corbera pels vostres 15 anys, per la Festa i per la bona feina!

MANLLEU
Aquest grup d'Osona ha començat a superar el que semblava una situació crònica de poca assistència de públic a la seva programació. Després d'una visita tècnica, el grup va dur a terme algunes accions de difusió i promoció de la seva tasca tot aprofitant les cites culturals i socials de l'agenda de la ciutat. El resultat ha estat molt notable i el públic ha tornat al Teatre Casals-Gràcia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada