dilluns, 19 de desembre del 2011

Sebas porta de gira el seu espectacle “Acorde”

 Un pintoresc personatge envoltat d’artefactes que es refugia en un món de fantasia, imaginació i alegria visitarà 13 municipis en el marc de Cultura en Gira. Això és “Acorde”, el segon muntatge de Manuel Sebastián, Cia. Sebas, que comença gira el proper 15 de gener a Torelló.

A escena, una petita barraca amb diferents artefactes que envolten la quotidianitat d'un pintoresc personatge dins un món d’imaginació i alegria. El públic va arribant, i també ho fa el protagonista que, sorprès per la presència d’espectadors, improvisa jocs i comença a inventar nous aparells. Amb una comunicació directa amb el públic, demostra les seves habilitats i les seves proeses amb malabars, equilibris, manipulació d’objectes i amb el monocicle, entre d’altres tècniques.

El resultat és “Acorde”, un espectacle íntim, una proposta propera al teatre d'objectes en la que aquests cobren vida per mitjà del circ i de l'antic teatre de barraca. Un muntatge transparent en el que el poc es transforma en molt.

Espectacle que farà gaudir a petits i grans, la gira d’”Acorde” dóna continuïtat a l’aposta de Cultura en Gira pels espectacles familiars com una manera d’acostar-se a tots els públics, considerant els públics familiars no només com un valor de futur, sinó sobretot com una realitat de present. A través d’aquesta gira, el Departament també segueix la seva línia de promoció d’activitats i espectacles de circ amb l’objectiu de crear una programació estable a veles, teatres i espais municipals.



Publicació original

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada