dimecres, 28 de desembre del 2011

Experiències escolars: Animalari, una proposta de Glòria Falcón i Mercedes Del Clos

ACTIVITAT “ANIMALARI”
PROPOSTA:
Us proposem una activitat interdisciplinar que uneix poesia, música i il·lustració per als més petits.
Basant-nos en el llibre ANIMALARI de Sd edicions, presentarem en els nens uns animals molt simpàtics. Entre tots recitarem poemes amb la Glòria i la Mercedes, farem els sons dels animals, escoltarem cançons, cantarem amb la Mercedes i ajudarem a la Glòria a acabar una il·lustració (amb ceres i collage) feta en una cartolina gran d’un dels personatges de l’ANIMALARI. 


TIPUS DE PÚBLIC:
Recomenable: nens de p3-p4-p5
DURADA DE L’ACTIVITAT:
60’ en 3 passes de 20’ (amb temps de descans)
o 2 passes de 30 minuts.

GLÒRIA FALCÓN és il·lustradora i dissenyadora gràfica i “aprenent” de poeta. Il·lustra llibres per a infants. Durant anys ha impartit tallers de manualitats terapèutiques per a nens, en hospitals i realitza tallers de mandales a diferents centres. ANIMALARI és el seu primer poemari per infants, il.lustrat per ella mateixa i musicat per Mercedes Delclós.

MERCEDES DELCLÓS Mercedes Delclós és llicenciada en filologia anglesa i professora de cant. Té diversos DCs editats sobre diferents propostes vocals i un llibre de poesia, “Voces nuevas”, ed. Torremozas. La seva passió és la composició vocal i pianística. Ha realitzat les composicions vocals pel llibre ANIMALARI amb poemes i il·lustracions de Glòria Falcón.
mdelclos8@gmail.com Mòbil: 619 112 160


FOTOS DE L’ACTIVITAT REALITZADA A L’ESCOLA COSTA I LLOBERA





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada