dissabte, 24 de desembre del 2011

La Seu d'Urgell: Comença el 'Petit Món Màgic de les Muntanyes'

    Periodic
La capital de l'Alt Urgell ofereix aquest Nadal teatre per als infants
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Cartell promocional de la iniciativa Petit Món Màgic de les Muntanyes. Foto: AJUNTAMENT DE LA SEU D'URGELL
El Teatre Guiu de la Seu d'Urgell acollirà avui el tradicional Tió de la Freita a les cinc de la tarda al Parc del Cadí, on amb l'ajuda dels minairons tots els nens i nenes hi podran participar per aconseguir el seu obsequi nadalenc. Aquesta activitat obre la programació infantil del Petit Món Màgic de les Muntanyes de la Seu d'Urgell que s'allargarà fins el 5 de gener, amb la Cavalcada de Reis.
A més, durant tota la tarda de la vigília de Nadal, els carrers de l'eix comercial de la Seu d'Urgell estaran amenitzats amb una xaranga de nadales a càrrec de la Rolling Band.
D'altra banda, el Parc de Nadal obrirà les seves portes als més petits del 27 al 29 de desembre al poliesportiu municipal, de les de les 10.30 a les 13.30 hores i de les 15.30 a les 18.30 hores. Cada tarda, a partir de les 18.30 hores, tindrà lloc una actuació per a tota la família: dimarts 27 de desembre serà el torn de la Cia. Pallassos Bitxicleta; el dimecres 28, actuarà el Mag Xurret i Puça; i pel dijous 29, hi ha preparada l'actuació d'Alea Animació.
Els nens i nenes de la Seu, presentant el seu «carnet minairó» només hauran de pagar dos euros per entrar a les instal·lacions del Parc del Nadal. Els infants podran pujar a una tirolina, jugar a la ludoteca, als inflables, així com participar en un circuit vial i en diversos tallers.
Altres activitats/ També per als joves urgellencs hi ha preparat l'activitat Nadal al casal de Joves l'Escorxador, del 27 al 30 de desembre, amb concursos, tallers, etc.
El Món Màgic de les Muntanyes proposa també altres activitats com la gimcana Descobreix la Seu amb l'Espai Ermengol, que tindrà lloc el dimecres, 28 de desembre, d'onze a una del migdia. Una altra proposta és la tercera cursa Sant Silvestre-Memorial Marc Peña, que s'iniciarà a les sis de la tarda, el dia 31 de desembre, des de la plaça dels Oms de la Seu. Finalment, se celebrarà la Cavalcada de Reis, el 5 de gener.

Comença el 'Petit Món Màgic de les Muntanyes'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada