dijous, 15 de desembre del 2011

Lleida: es tanca el cicle de teatre infantil i juvenil "Cavall Fort"

Els gairebé 200 actors...Joves actors per tancar 'Cavall Fort'


Gairebé 200 alumnes de l'Aula Municipal de Teatre clausuren el cicle teatral infantil i juvenil davant de 600 espectadors, que van omplir el Principal



L'edició número 39 del cicle de teatre infantil i juvenil Cavall Fort va abaixar aquest diumenge el teló amb l'última de les tres representacions programades en aquesta ocasió. De posar el colofó se'n van encarregar, com des de fa més d'una dècada, gairebé 200 alumnes de l'Aula Municipal de Teatre de Lleida, que van portar a escena Aula TIVÍ, una obra crítica amb l'addicció a la televisió. Per fer-ho, aquestes joves promeses d'entre 7 i 12 anys van escenificar com uns nens són absorbits a l'interior de la televisió i van passant per diferents programes (informatius, documentals, espais del cor i dibuixos animats, entre d'altres) fins que s'acaben adonant que la vida està fora de la caixa tonta. "Es tracta de cridar l'atenció sobre l'addicció, no només a la televisió, sinó a tot tipus de pantalles", va explicar Antonio Gómez, director de l'Aula Municipal de Teatre. I tot això ho van representar davant de més de 600 espectadors, que van omplir el Teatre Principal. Fins i tot els organitzadors es van veure obligats a deixar gent fora de la sala. L'obra, a més, suposa el tancament del trimestre de l'entitat teatral. 


Amb l'obra d'ahir, el cicle Cavall Fort va posar el punt final a una nova edició que aquest any ha comptat amb tres representacions, en lloc de les quatre d'anys anteriors. "Hem pres aquesta decisió per motius d'agenda al coincidir amb el pont", va apuntar Josep Maria Forné, delegat a Lleida d'Òmnium Cultural, entitat organitzadora del cicle teatral. En total, es calcula que unes 1.200 persones han assistit a les tres representacions de Zum Zum Teatre, Marcel Gros i l'Aula Municipal.


Segre.com: Detall Noticies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada